Животът след парламента никак не е цветя и рози за

...
Животът след парламента никак не е цветя и рози за
Коментари Харесай

Какво се случва с младия бизнесмен, лансиран от Бареков?

Животът след Народното събрание по никакъв начин не е цветя и рози за някогашния народен представител Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. Няколко пъти избиран за най-желан ерген, фамозен с любовната си история с певицата Анелия, пловдивският бизнесмен се радваше на огромно женско внимание. Бе част от партията на Николай Бареков " България без цензура “, само че политическата му кариера бързо завърши. 

Сега Данона се занимава единствено с бизнес, а по всичко проличава, че връзките му с настоящи манекенки са в историята. Репортерите на " България Днес “ го уловиха самотен на родното Черноморие, пуснал шкембе и без нито една хубавица към себе си. Той се излежава в тузарски комплекс в Лозенец, само че от атлетичното му тяло, с което омайваше девойките, няма и диря. Още по време на мандата Данона показа, че все по този начин харесва хубави дами. 

" Политиката не е трансформирала отношението ми към дамите. Аз съм естет, познавач съм на женската красота, джентълмен. По принцип одобрявам чернокосите, само че съм имал връзки и с русокоси. Сега обаче няма жена до мен. Още не е пристигнал момента или просто не съм срещнал подобаващия човек. Иначе считам да основа семейство, мисля доста постоянно за правоприемник, дори желая най-малко три деца “, съобщи Иванов преди време в изявление.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР