Животът след пандемията ще е като секса - ще му

...
Животът след пандемията ще е като секса - ще му
Коментари Харесай

Джипи Гергана Николова: Маската е като презерватива, а животът след пандемията - като секса

Животът след пандемията ще е като секса - ще му се любуваме. Ще спрем да си пипаме лицето, да си бъркаме в носа и ушите и това към този момент няма да е единствено симптом на неприятно образование, само че не е и здравословно. Това съобщи доктор Гергана Николова, общопрактикуващ доктор в ефира на Нова телевизия.

По думите ѝ на плажа не би трябвало да се седи с маска, само че когато се отива в болница да вземем за пример е добре да се носи такава.

" Маската е като презерватива - би трябвало да се употребява по предопределение ", посочи още тя.

Д-р Николова посочи, че лекарите са тези, които би трябвало да кажат би трябвало да се направи това и това при втора вълна. " Ще желаяме дребните деца, хората над 65 години и хрониците да бъдат имунизирани. Защото това, което видях е, че след имунизациите по избор - нямах такава грипна вълна с боледуващи над 65 години ", съобщи още лекарката.

доктор Мария Петрова, юрист по здравно право, съобщи, че методът по който се постановат ограниченията, основават безпорядък в обществото. " Когато има някакви ограничения, то те са в интерес на обществото. Целта не е удобството на един, а запазването на публичното здраве. Мерките, които се постановат би трябвало да са пропорционални. Животните са под карантина, хората са в изолираност. БЛС би трябвало да направи един одит, с цел да се юридически по-подготвени и да не изпадаме в обстановки нонсенс ", сподели Петрова.

" Трябва да поздравим Щаба, тъй като той се оправи ", акцентира Николова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР