Животът си тече, без значение дали регистрираме хода на времето

...
Животът си тече, без значение дали регистрираме хода на времето
Коментари Харесай

10 знака, че бавно, но славно остаряваме

Животът си тече, без значение дали записваме хода на времето или не. С течение на годините всичко се трансформира някак незабелязано. В един момент се разсънваме и разбираме, че не сме същите младежи, изпълнени с сила. 
Остаряването провокира горест у множеството хора, само че то не трябва да е причина са самосъжаление и тъга. Всъщност с напредването на възрастта ни ни се случват и доста хубави неща. Свиваме фамилно гнездо, сътворяваме семейство, радваме се на професионално и персонално благополучие. Посрещаме проблемите по-уравновесено и драмите на младостта изчезват. Как още да разберем, че постепенно, само че славно остаряваме? 
Ето 10 сигурни знака за това!
1. Все по-често предпочитате почивката пред бурните купони
Ако до преди години стоене вкъщи е пораждало досада и скука във вас, в този момент не е по този начин. Желанието ви за плевел нощен живот все по-често отстъпва място на потребността да се наспите и да си починете пред уикенда. Ако пък излезете някъде и пийнете повече, по-късно дни наред се възстановявате. 
2. Изморявате се елементарно
 Как остаряват другите знаци на зодиака Как остаряват другите знаци на зодиака
Този хороскоп ще ви помогне да си спомните какъв сте били и да се подготвите душевен за това, което ще станете по-късно... Козирог...
В младите си годините сте били цялостни с сила и сте стояли да късно даже и след през целия ден на работа. Сега забелязвате, че се изтощавате и по-късно домашен отговорности. Годините си споделят думата. 
3. Не познавате новите звезди от шоубизнеса
С годините сте изгубили интерес към настоящите звезди в шоубизнеса. Повече известни певици и артисти не ви приказват нищо. Не се интересувате нито от новите музикални стилове, нито от стилните течения. 
4. Предпазливи сте
Значете, че усилената физическа активност може да навреди на тялото ви и внимавате, когато вдигате тежки предмети или носите доста багаж. 
 Седем елементи от тялото, които издават възрастта ви Седем елементи от тялото, които издават възрастта ви
Първите признаци, че остаряваме се появяват още през 20-те ни години, когато към очите ни се появяват дребни бръчици. Повечето от нас...
5. Търсите повече контакт с природата
Ако в предишното сте се забавлявали, танцувайки до зори в нощния клуб, то в този момент предпочитате да разпускате измежду природата или на плажа. Всячески избягвате шумните компании и претъпканите места. 
7. Броят на приятелите ви е намалял
С годините сте запазили към себе си единствено хората, на които същински можете да разчитате. Изхвърлили сте от живота си личностите, които ви търсят единствено когато имат потребност от компания или услуга. Убедили сте се сами, че не е значимо количеството, а качеството. 
8. Внимавате с какво се храните
 10 признака, че остарявате 10 признака, че остарявате
В един миг внезапно осъзнаваме, че ние и хората, с които сме израснали, към този момент сме на 30, 40 50… Продължаваме да твърдим, че см...
Ако в младите си години сте хапвали всичко без проблем, то в този момент внимавате, тъй като с годините организмът ви по-трудно усвоява някои храни и по-лесно пълнеете. 
9. Не успявате да догледате филми
Улавяте се, че постоянно заспивате, до момента в който гледате предаване или филм. Трудно ви е да останете будни до късно вечер. 
10. Спите освен вечер
Помните ли какъв брой мразехте следобедния сън в детската градина? Сега обаче не пропускате да си откраднете миг са къса сънливост и тя ви се вижда толкоз приятна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР