Животът понякога ни подлага на житейски предизвикателства. Предизвикателства, с които

...
Животът понякога ни подлага на житейски предизвикателства. Предизвикателства, с които
Коментари Харесай

Да живееш сред боклуци: Жена тъне в ужасяваща мизерия ВИДЕО

Животът от време на време ни подлага на житейски провокации. Предизвикателства, с които не можем да се оправим сами - нужна е помощ, помощ от положителни хора, помощ от организации, помощ от страната.

Пред нелеко житейско предизвикателство е изправена и Анка Тодорова, която живее в ужасяваща бедност - в затънтена сграда, която е без порти и прозорци. Жената спи на матрак, а към нея е доста евентуално да се навъртат и плъхове. 

С Анка ни среща Калоян Пейчев, който снимал аматьорски репортаж за живеещата в бедност. Видеото мъжът разгласява в обществената мрежа Facebook.

Във видеото Калоян споделя, че това не е личното жилище на Анка, била го намерила инцидентно и останала да живее там, самата тя споделя, че обитава въпросното място към този момент четири години.

" Къде ядеш, къде не ядеш... Трудно е ", споделя Анка и добавя, че не е обикновено да живее в такива условия, само че просто няма друго място, на което може да отиде.

Голяма част от живота на Анка е минал в домове, предлагащи обществени услуги. Тя споделя, че има наследник - Иван, само че е безапелационна, че той в никакъв случай няма да й помогне - " Абсурд е! ", отсича Анка.

" Единственият човек, който ми е помагал е Калоян ", споделя още Анка. Мъжът, снимал видеото, приканва да бъдем положителни и да се намерят хора, които могат да оказват помощ на дамата, общината също да вземе отношение по въпроса.

" Не знам дали ще оживея. Аз съм 35 кг ", категорчина е Тодорова. Тя споделя, че желае да живее един по-нормален живот и да си откри работа. 

Междувременно в мненията под видеото Росица Пенкова написа, че Анка Тодорова е водила естествен метод на живот, само че тя си е избрала тази орис: " Да обикаля Варуша, и да краде от хорските къщи, да проси и какво ли още не ", написа още Росица, която евентуално е осведомена с живота на мизеруващата.

Вижте видеото тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР