>"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял,

...
>"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял,
Коментари Харесай

Ален Делон: Ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него

> "Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най към този момент ненавиждам сегашната ера. Повръща ми се от нея! ", изяснява 82-годишният екранен кумир.

"Има създания, които в действителност ненавиждам. Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. По през целия ден чуваме за закононарушения. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него! "

В изявлението, озаглавено: "Аз, Делон: изявлението на живота му " артистът споделя за кариерата си, за сложните връзки със фамилията му, за дамите, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

"Почти всички починаха! ", тъгува Делон, който изключително тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на предишния век.

Запитан за мястото на дамите в настоящия му живот, артистът показа, че още не е разкрил партньорка. "Не споделям, че нямам кандидатки. Те са десетина, само че нито една от тях не ми подхожда, с цел да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е подготвена да ме придружи до края на дните ми! "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР