Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му

...
Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му
Коментари Харесай

Животът на Володимир Зеленски става сюжет на комикс


Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му на артист до тази на водач във време на война - е пресъздадена в книга с комикси, съобщи Ройтерс.

Творбата, озаглавена "Политическата мощ: Володимир Зеленски ", е оповестена от издателството "Тайдал уейв комикс ". Тя наброява 22 лъскави страници. Премиерата ѝ е в петък.

В творбата се споделя по какъв начин едно време Зеленски е изиграл ролята на президент в комедиен сериал, по какъв начин фактически е станал президент на Украйна и по какъв начин не е имал никакъв политически опит тогава.

Книгата е написана от писателя Майкъл Фрайзъл и изрисувана от Пабло Мартинена. Последният е рисувал и биографични книги за Дейвид Бекъм, Нелсън Мандела и Доналд Тръмп.

"Кой е Зеленски? Кое е асъдействало за неговите възгледи? Защо той е верният водач за Украйна в този миг? Това бяха все нещата, които ме интересуваха, когато започнах изследванията си за Зеленски ", споделя Майкъл Фрайцъл.

"Тази книга значи доста за мен поради украинското ми завещание ", споделя Дарън Дейвис, който е началник на издателството, публикуващо книгата. Той добавя, че неговите баби и дядовци са имигрирали от Украйна. Дейвис прибавя, че е желал освен да опише една история, само че да способства и за украинската идея. Част от постъпленията от продажбите от книгата ще бъдат дарени на Международния комитет за Червения кръст.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР