Животът на тв звездата Мариана Векилска в последните 2 години

...
Животът на тв звездата Мариана Векилска в последните 2 години
Коментари Харесай

Мариана Векилска: Върнах се заради децата!

 Животът на тв звездата Мариана Векилска в последните 2 години е повече от динамичен. След като ненадейно напусна Би Ти Ви, с цел да работи в Брюксел, преди месец стана ясно, че тя още веднъж се е прибрала на родна земя и всекидневието на бежанец в Белгия не ѝ е понесло добре. Причините Векилска да секне кариерата си в европейската столица били две – не съумяла да се приспособява там, а и децата ѝ доста ѝ липсвали.

" Никога не съм мечтала за кариера в европейските институции. Нито за " топло " местенце или висок пост. Брюксел не беше в листата ми с мечтаните градове. Но доскоро повече от година взех решение да поема по новите пътеки, които изникват пред мен, и се озовах там. Прекалено за малко сме на този свят, та да си разрешаваме да тъпчем на място. Затова подадох документи, извикаха ме на изявление и ми предложиха работа. Исках ново предизвикателство, нова среда, нови умения и ги открих. Работата ми беше забавна и динамична, а условията към мен бяха високи – общувах и преговарях с огромни клиенти, осъществявах планове...

Преоткрих някогашни сътрудници – публицисти, – които работят в Брюксел, само че носят топлината на дома. Не имах намерение да оставам там трайно – нищо не е трайно, всичко се трансформира. Една година живях и работих в този град и го заобичах. Той ми даде тъкмо това, от което имах потребност в оня стадий – да се видя ясно и да видя другите. За хората научих, че на всички места има и позитивни, и негативни герои – болката им ги кара да правят зло, великодушието – да са великодушни и доброжелателни. И тук, и там има и от двата вида. За себе си научих, че мога да се оправя с всичко. И зная, че вие също можете ", написа Мариана в прям роман до приятелите си в обществените мрежи.

" Връщам се в България с нов възторг, с цел да бъда покрай децата си – по този начин би трябвало и това желая – и с цел да продължа пътя, който ходя (вече отвън телевизията) през това чудно премеждие, наречено живот. Благодарна съм, че аз вземам решенията си, аз подхващам измененията и аз първа върша крачките, които водят към тях – и в посока Брюксел, и в посока София. Не очаквам стечението на събитията, а вземам решение и го върша. И считам да не преставам по този начин ", приключва откровението си Векилска.

В момента тя към този момент има шанса да се грижи наедно за сина си Момчил с неговия татко Симо, с който се разведоха. До момента младежът живееше само при баща си, а с майка си се виждаше единствено през отпуските ѝ. Голямата щерка на Мариана от някогашния футболист Георги Донков пък също се прибра в София, откакто приключи университет в Маастрихт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР