Животът на трима от шестимата пострадали при катастрофата, които са

...
Животът на трима от шестимата пострадали при катастрофата, които са
Коментари Харесай

След катастрофата край Своге: Трима остават с опасност за живота

Животът на трима от шестимата потърпевши при злополуката, които са настанени в " Пирогов ", към този момент е вън от заплаха.  Това заяви шефът на лечебното заведение проф. Асен Балтов.  

Днес двама ще бъдат изведени от реанимация. На някои от пациентите им предстоят още интервенции, на една от дамите ще бъдат осъществени спомагателни проучвания и най-вероятно следва оперативна намеса в региона на лицевите кости, изясни проф. Балтов, представен от БНР. По думите му при останалите пациенти няма смяна в положението, те остават на командно дишане. 

От шестимата, постъпили в болница " Св. Анна “, всички са в тежко положение, оповестиха от лечебното заведение. 62-годиша жена е с заплаха за живота. През вчерашния ден лекарите са оперирали и останалите заболели и те са нормализирани.

Няма смяна в положението на двамата пациенти, настанени във ВМА. Стабилно е положението на 53-годишната жена, която е съответна и контактна. В тежко, само че устойчиво положение е 30-годишният пациент. На него му предстоят още интервенции, прецизират от ВМА. Без заплаха за живота и в устойчиво положение е признатият пациент в болница " Царица Йоана “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР