Животът на световните знаменитости не винаги е бил рай. Някои

...
Животът на световните знаменитости не винаги е бил рай. Някои
Коментари Харесай

Пет звезди, които са имали проблеми с родителите си

Животът на международните звезди не постоянно е бил парадайс. Някои звезди са живели в беднотия, имали са проблеми с опиатите и алкохола. Много от тях са имали мъчно детство поради своите родители.

Ето 5 звезди, които са имали проблеми с родителите си:

1. Адел

Една от най-популярните певици сега е имала тежко детство . Баща й – Марк Евънс, напуща фамилията, когато Адел е едвам 3-годишна и обрича нея и майка й на беднотия . Независимо от това, геният на певицата не може да бъде спрян, ориста й е да бъде звезда. Когато славата и парите идват обаче, Марк Евънс още веднъж се появява в живота на Адел и се пробва да се свърже с нея. Британската певица отхвърля срещата и демонстрира образно, че човек, който не е до теб в неприятните дни, няма място до теб в положителните.

2. Дрю Баримор

Дрю Браимор постоянно е имала сложна връзка с майка си – Джейд Баримор. Когато актрисата  е едвам 13-годишна, майка й я записва в клиника поради зависимостта на Дрю към опиатите и алкохола . Нужно ли е да даваме оценка какъв родител би позволил това с 13-годшиното си дете?

В по-късни изявленията Дрю Баримор споделя, че точно по това време Джейд употребява известността на щерка си, с цел да получава достъп до блестящи VIP празненства и клубове в Холивуд. Въпреки миналите години актрисата признава, че връзките с майка й към момента са комплицирани.
 Дрю Баримор Gettyimages-->
3. Еминем
 
Един от най-популярните хип-хоп актьори постоянно приказва за проблемите с родителите си, като голяма част от творчеството му е въодушевено точно от това. Еминем е зарязан от татко си, когато е едвам на 18 месеца, а от песните му излиза наяве, че редовно е бил тероризиран от майка си за пари. Нещата стигат до там, че майката подава иск против сина си на стойност 7 милиона $ и даже написа книга, в която се пробва по всевъзможен метод да очерни репутацията на детето си.

През 2009 година майката на Еминем се разболява от рак и моли за помиряване със сина си. Рапърът й прости и даже заплаща всички медицински разноски по лекуването й.
 Еминем Guliver/Getty Images
4. Майкъл Джексън

Кралят на поп музиката е седмото от общо 9 деца, чийто татко - Джо Джексън, ги подтиква да пеят от доста ранна възраст, с цел да докарват доходи за многодетното семейство. През 1964 година, едвам 6-годишен, Джаксън е заставен да стане част от фамилната група „ Jackson 5 ”, които постоянно свирят даже в стриптийз клубове. През 1993 година Майкъл за първи път споделя за прочувствения и физически тормоз, на който е бил подложен от татко си. Джо Джаксън изпадал в гняв, в случай че дребният Майкъл не е съвършен и постоянно го биел с колана си. През 2002 година Майкъл Джексън даже изключва татко си от наследството си.

5. Маколи Кълкин

Детето-чудо на Холивуд от 90-те години е същински образец за дете, употребявано от алчни родители. В момента, в който бащата на Маколи осъзнава, че синът му може да вади големи суми в невръстна детска възраст, той взема решение, че е доста добра концепция да стартира да записва сина си за десетки кино функции и участия. В един миг уговорките се оказват толкоз доста, че Маколи не съумява да издържи на напрежението .

Бащата на Маколи развива взаимозависимост към алкохола и прави всичко допустимо синът му да печели повече и повече пари. Оказва се, че детето-чудо не вижда нищо от големите суми, защото всичко е било в ръцете на татко му. След няколко правосъдни каузи благосъстоянието на Маколи е запорирано до навършване на пълноправие.
 Маколи Кълкин Gettyimages

И още по тематиката:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР