Животът на Свен-Горан Ериксон извън терена винаги е бил гореща

...
Животът на Свен-Горан Ериксон извън терена винаги е бил гореща
Коментари Харесай

Семейството на Свен-Горан Ериксон от деца до спонтанен аборт и планове за осиновяване с бившата си приятелка Нанси

Животът на Свен-Горан Ериксон отвън терена постоянно е бил гореща тематика с романите и фамилията му в светлината на прожекторите по негово време като началник на Трите лъва.

Бившият управител на Англия и Манчестър Сити, 75, разкри през днешния ден, че е бил диагностициран с терминален рак и му остава в най-хубавия случай една година живот. Свен сподели пред шведската радиостанция P1: " Всички схващат, че имам болест, която не е добра. Всички допускат, че това е рак и това е по този начин. Но би трябвало да се боря, до момента в който мога. "

Няма подозрение, че Свен ще бъде подсилен от фамилията и околните си, макар че не е ясно дали шведският необут сега има сантиментален сътрудник. През годините той направи заглавия за своите нашумели романи и полемики за основаване на семейство с някогашната му другарка Нанси Дел'Олио, в това число печален импровизиран аборт и проекти за осиновяване.

Преди да стане прочут като състезателен управител, Свен се ожени за Ан-Кристин Петерсон през 1977 година и те имат две деца дружно, наследник на им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР