Животът на смуглата сексбомба Анита Мейзер е вън от опасност,

...
Животът на смуглата сексбомба Анита Мейзер е вън от опасност,
Коментари Харесай

Мейзерица след 5-часовата операция: Живея втори живот!

Животът на смуглата сексбомба Анита Мейзер е вън от заплаха, откакто бе на крачка от гибелта и даже се сбогуваше с приятелите си. Силиконът на звездата се спука, а тя нямаше пари да го махне и ден след ден се приближаваше към съдбовния край.

Анита обезверено се молеше на близки и познати да й дадат пари да се оперира, само че наподобява всички са й обърнали тил. Намери се един човек, който е нейният ангел-хранител и я измъкна от трапа. Това е щерката на актрисата и певица Искра Радева, която се смили над Мейзер и я измъкна от сигурна крах.

" Искрено и от цялата си душа желая да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък миг. Благодаря на мои другарски фамилии, които толкоз бързо отреагираха, разбирайки какъв брой е сериозен казусът ми.

Не на последно място, благодаря на фамилията ми, че постоянно са до мен. За мен самата беше извънредно мъчно да допускам какво се случва с организма ми. Ужасът от незнайното и страха от идното ме съпътстваха всекидневно последните месеци, тъй като не знаех за какво ми е толкоз зле и всичко ми гори от вътрешната страна! Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неизразим..



Всеки ден се молех на Бог за знамение! ТОЙ не ме остави! Както не един път споделях, интервенцията ми е била животоспасяваща! Спукания силикон в тялото ми, ме е тровел години и е щял да докара до съдбовен край. Никой от докторите в Щатите не прояви подпомагане, там в случай че нямах желаната голяма сума, щяха просто да ме оставят..

Искам да благодаря на всички близки, които са до мен. Благодаря ти, Лени Тричкова, че ме потърси и заведе при хората, които ме избавиха! Нямаше нито момент съмнение по отношение на сериозността на казуса.

Професорът, който ме оперира, сподели “добре че пристигна на време, да ти спасим живота! ” Той и целият екип на болничното заведение, незабавно след консултацията ме одобриха по неотложност, макар че записват месеци напред. Трябваше да се работи на мига! Операцията е траяла повече от 5 часа! Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в фотоси, които напряко не са за гледане! Вярвам, че няма инцидентни неща и Господ я изпрати да ми помогне. Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема ще опиша всичко, което претърпях в детайли и ще отговоря на всичките ви въпроси ", написа Анита Мейзер, която живее към този момент втори живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР