Животът на руските инфлуенсъри по време на войната в Украйна

...
Животът на руските инфлуенсъри по време на войната в Украйна
Коментари Харесай

Руските инфлуенсъри отвърнаха на санкциите, унищожавайки дамски чанти на Chanel

Животът на съветските инфлуенсъри по време на войната в Украйна се прекатурна изцяло. Първо Роскомнадзор бликира напълно достъпа до обществените мрежи в страната, а последователно глобите започнаха да въздействат на битието и на тези, които се намират отвън границите на Русия.

След като затвори магазините си на територията на агресора, стилният колос Chanel приключи и продажбата на свои артикули на хора, които се намират отвън нея, само че има опция да ги внесат в атакуващата страна. 

Това засегна редица инфлуенсърки, които упрекнаха марката в " русофобия ". Контрадействието - заличаване на дамските чанти, закупени от марката.

" Ако Chanel House не почита клиентите си, за какво ние да почитаме нея? " - това сподели съветският модел Виктория Боня в Instagram видео в сряда, в което разрязва чантата си и захвърля настрани остатъците от нея.

Боня има 9.3 милиона почитатели и е от огромните съветски " звезди " в платформата. Не е единствената, която взема решение да изрази своя митинг по този метод. 
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР