Животът на ромския славей Софи Маринова все повече заприличва на

...
Животът на ромския славей Софи Маринова все повече заприличва на
Коментари Харесай

Софка С Нов Бисер, Ето Като Какъв Представи Новия Си

Животът на ромския славей Софи Маринова от ден на ден замязва на индийски сериал. Едва 5 месеца след ареста на гаджето й Тодор Давидов-Гринго, певицата сияе с нов мъж до себе си и изцяло е зачеркнала досегашния си обичан.

Колоритната изпълнителка на „ Стари рани ” е не запомнила клетвите си за безконечна обич и е прежалила опандизения Гринго. Докато той се чуди по какъв начин да излезе на независимост, 42-годишната Софи въобще не си губи времето.

Ромската перла пет пари не дава за хорското мнение и не крие възприятията си към новия си обичан. Близките й обаче за следващ път били шокирани от избора й на мъж. Макар че трансферира 40-те, гласовитата ромка имала куп обожатели. При съществуването на толкоз перспективни мераклии, влюбчивата и добродушна Софка още веднъж се натресла на извънредно несъответствуващ за нея мъж.

Простоватият мачо бил с десетина години по-млад от нея, с безпаричен генезис. Той се лепнал като гербова марка за заможната и известна изпълнителка. Напористият ухажор елементарно влезнал под кожата на певицата със слаби ангели, която от години обезверено търси същинската обич.

На избора на певицата на нов ухажор се присмя даже остарялата й приятелка Слави Трифонов. „ Софка отново залюби ром! ”, изцепи се в едно от последните издания на „ Шоуто на Слави ”, гологлавият водещ.

През уикенда Софи и новото й гадже бяха видяни да обикалят бутиците на столичен мол, хванати за ръце. Софи се прегръщала и целувала с него, без да се тормози от слуховете, които ще плъзнат по неин адрес. Двамата даже запечатвали интимните мигове със селфита.

Една от фотосите й е направена в дома на ромския славей. Според близки на певицата, връзката й не била мимолетна случка, защото Софка и мистериозният мачо прекарали дружно новогодишните празници. Софка резервирала 5-звезден хотел в Лозенец с аспект към Витоша и платила от джоба си целият им престой.

„ Не знам по какъв начин се случи, но се залюбихме с туй момче. Не го назовавам още мое гадже, щото не знам дали имаме бъдеще. Ама в този момент ми е кеф да съм с него. Ако знаеш к`о ма пра`и… Цяла нощ секс, сестро, едвам си седнал съм на задника ”, обяснила цветущо Софи Маринова на своя колежка тези дни.

Поредният мъж на живота на Маринова се изживявал като неин телохранител, макар хилавия си тип и ходел на участията на певицата като нейна защита. Окиченият с рога Гринго пък хал-хабер си нямал, че е изоставен и че някогашната му възлюбена лети на крилете на любовта до момента в който той е зад решетките.

Вероятно от медиите той щял да разбере, че е преместен от нов мъж. Фенове на Софи към този момент залагат каква ще е реакцията на Гринго, когато научи, че певицата не е дочакала освобождението му и се питат какво ли възмездие ще й спретне изоставеният телохранител. По време на бурната си връзка със Софи ревностният кибритлия Гринго даже бе счупил ръката й по време на свиреп любовен скандал.

„ Чакам си го Гринго с неспокойствие. Вярвам, че е почтен. Той доста ми помагаше за концерта и в този момент ми е малко мъчно, само че ще се оправя. Той 24 часа беше до мен. Не помня доста по какъв начин го арестуваха. Бях в болница, че върших една интервенция за бебенце. Трябва да мине време и ще разберем дали ще има бебенце. Прибрахме се у дома. Майка, баща бяха там и пристигна полиция. Не се изплаших, когато пристигна полицията. Аз му имам вяра и съм сигурна, че не е правил тези неща. Тежко ми е. Не ми дава да вървя в ареста да го виждам. Оплаква се и споделя, че е доста зле. Не знам какво да кажа на хората и съдиите. Гринго е почтен. Той си знае доста, че го обичам. Двамата доста си се обичаме ”, кълнеше през октомври Маринова, която яростно бранеше Гринго в съда.

От обич към него тя легна под ножа и си направи куп разкрасителни корекции. Въпреки че изпитвала смут от скалпела, Софи си подарила нови гърди, написа „Уикенд“. Разликата във възрастта от 10 години, която не била в неин плюс, я тормозила и тя се подложила на още няколко разкрасителни операции като перманентни вежди и устни.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР