Животът на принц Хари тотално се промени в последната една

...
Животът на принц Хари тотално се промени в последната една
Коментари Харесай

Принц Хари - вечният аутсайдер

Животът на принц Хари тотално се промени в последната една година. Той се ожени за огромната си обич Меган Маркъл и двамата към този момент са горди родители на дребния Арчи. Тримата живеят настрана в своя нов дом - Frogmore Cottage в замъка Уиндзор.

Тази промяна на по-малкия наследник на принцеса Даяна несъмнено съумя да изненада всички ни. Ясно е, че заслугата е преди всички на брачната половинка му Меган . Но и принц Хари постави не малко старания да завоюва вниманието и уважението, което заслужава.

Още когато е бил напълно дребен, а принцеса Даяна бе още жива, тя се е тормозила, че в кралския двор има преднамерено отношение към двамата й синове. Докато по-големият - Уилям, постоянно е бил на напред във времето, по-малкият - Хари, растял като новобранец.
 Снимка 433755

Лейди Ди постоянно се е опитвала да поправи тази нечестна за нея обстановка. Но когато тя си отива от този свят, Хари остава без някой, който да се застъпва за него.

Вероятно точно на това се дължат и бурните му тинейджърски години с доста купони и алкохол и позакъснялото узряване за отговорностите, които идват с купата му.
 Снимка 428263

А още детството на Уилям и Хари е белязано от безкрайните клюки за омраза и конкуренция посред им, която е доста по-логична и осезаема през днешния ден, а не когато са били на 10 години. Затова раздялата на двете млади, кралски фамилии не ни изненадва изключително, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл, синът им Арчи и първи публични фотоси
Първи фотоси от кръщенето на бебе Арчи

Кой е огромната изненада на тях

Едва в този момент, когато сътвори свое семейство и стана татко, принц Хари има свободата да изпъкне, да потвърди на кралския двор и на целия свят, че е заслужен правоприемник и има всички нужни качества. Едва в този момент той съумя да скъса с облика на безконечния новобранец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР