Животът на моделите изглежда като сбъдната мечта, защото това, което

...
Животът на моделите изглежда като сбъдната мечта, защото това, което
Коментари Харесай

Нина Агдал и трудностите зад това да е модел /снимки/

Животът на моделите наподобява като сбъдната фантазия, тъй като това, което виждаме от профилите им в обществените мрежи, са безчет пътувания и почивки на екзотични места.
Но към този момент не един и два пъти сме чували (пак от модели), че в действителност специалността им не е толкоз лесна и животът им като цяло не е единствено цветя, рози и щрак с пръсти.
Убеждаваме се в това за следващ път от Нина Агдал, която неотдавна пусна и лично приложение за трениране, с което почитателите ѝ могат да поддържат форма дружно с нея.
В изявление за Fox News Агдал споделя, че работата на моделите не трябва да се подценява и дефинира като лесна.
"Пътувала съм по пет или шест дни в седмицата, непрекъснато. И през цялото това време не съм виждала нито приятелите си, нито фамилията си ", разяснява моделът.
Според Нина Агдал доста хора не осъзнават това, когато видят модел на корица на списание. Тя признава, че всичко наподобява доста блестящо, само че си има и своята тъмна страна.
"Самотно е, работата е доста, а пътуванията непрекъснати - изтощаваш се и душевен, и физически. " Но пък когато се види на корица на някое списание, Агдал се зарежда със мощ, тъй като се усеща като че ли е поела по верния път.
А когато ѝ предстоят фотоси по бански, Нина Агдал не обръща кой знае какво внимание на усилените тренировки, а по-скоро на това дали пие задоволително вода и дали се храни вярно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР