Животът на Мия Кан се променил коренно, след като започва

...
Животът на Мия Кан се променил коренно, след като започва
Коментари Харесай

Съблазнителна моделка сложи боксовите ръкавици и спечели конкурс за красота /18+/

Животът на Мия Кан се трансформирал радикално, откакто стартира да тренира Муай Тай. Красавицата е в стилния бизнес от 13-годишна възраст, само че едвам в този момент е почнала да харесва тялото си.
През целия си тийнейджърски живот Мия ненавиждала тялото си и се опитвала да отслабне по всевъзможни способи. С помощта на муай тай тя печели състезания за моделки и такива за спортистки. В резултат на това става лице на брой на американското списание Sports Illustrated.
В детските си години Мия в пълничка. Съучениците ѝ не стопират да ѝ се подиграват, което я депресира и вкарва в другата прекаленост. Така момичето се разболява от анорексия. Навлязла в стилните среди обаче, тя взема решение да промени радикално метода си на живот
Животът й се обръща след пътешестване до Тайланд. Горещата Кан стартира да тренира Муай Тай, което съставлява бойно изкуство с цялостен контакт, произлизащо от Тайланд.
Тя бързо се трансформира в най-хубавата ученичка и влечението й към бойните изкуства става все по-голям.
Днес, 4 години по-късно, тя е съумяла да приведе тялото си в ред и да стартира да го приема. След месец ѝ следва да се опитва на професионалния кръг. Миналата година Мия стана носителка на наградата SI Swimsuit Model Search.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР