Животът на кралските особи винаги е обвит в една мистерия,

...
Животът на кралските особи винаги е обвит в една мистерия,
Коментари Харесай

Как кралица Елизабет яде банани

Животът на кралските особи постоянно е обгърнат в една тайнственост , макар че през днешния ден, с помощта на медиите, знаем доста повече за тяхното житие и съществуване. И все по някоя пикантна и любопитна детайлност излиза отвън рамките на двореца.

Така да вземем за пример някогашният готвач на кралица Елизабет Втора Дарън МакГрейди неотдавна разкри повече за питателните привички на нейно величество . Въпреки че на 92 не се лишава от обичаната си алкохолна напитка - джин с тоник, тя се стреми да се храни здравословно.

 Снимка 389696

Набляга най-вече на плодове и зеленчуци, както и на рибата. Вечерите й не са значителни, с изключение на когато не са тържествени и по съответен мотив. Дори в сходни случаи обаче заобикаля картофите, ориза и пастата, с цел да не й стане тежко на стомаха преди лягане.

Храненията й са пет на брой за деня , а измежду слабостите й са акай берито и бананите. Но тях похапва с нараснало внимание, написа Insider.

 Кралица Елизабет, Меган Маркъл, Дория Рагланд и една непредвидена покана
Меган Маркъл и новите правила на кралицата

Кейт май отново е гневна

За да не наподобява като маймуна, както се показва МакГрейди в своята книга, Елизабет Втора употребява нож и вилица, с цел да похапва жълтия плод . Така е по етикет, сигурни сме. А и някак не можем да си я представим да похапва бананчета по метода, по който ние сме привикнали. Някак не е кралско, нали?!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР