Животът на известните винаги изглежда много вълнуващо отстрани с техните

...
Животът на известните винаги изглежда много вълнуващо отстрани с техните
Коментари Харесай

Звездите, които имаха всичко, но изгубиха цялото си богатство

Животът на известните постоянно наподобява доста вълнуващо в профил с техните лъскави празненства, големи имения и яхти, неизброимо многото коли и тоалети. Всъщност обаче доста от най-големите звезди в света имат проблеми с ръководството на финансите си.

От музиканти, през спортисти и до артисти, от време на време славата води до излишно харчене на големи суми. От Business Insider са събрали едни от забавните случаи в тази посока. Ето ги и тях:

Майкъл Джексън

 Снимка 338965
Източник:

Дълговете на Краля на попа към 2009 година, когато той ненадейно умира, се пресмятат на 400 милиона $. Малко преди този момент неговото известно имение Невърленд му е отнето.

Харченето в големи размери кара Джексън непрестанно да взема заеми, доста от които в никакъв случай не връща. Неговото финансово състояние се утежнява още повече поради многочислените заведени против него каузи. Малко преди да почине той възнамерява да направи турне и с приходите от него да покрие отговорностите си.

Никълъс Кейдж

 Снимка 316579
Източник:

Кейдж в миналото беше една от огромните холивудски звезди, спечелил 40 милиона $ единствено през 2009 година. Актьорът обаче се оказва и един от най-сериозните прахосници, вложил своите милиони в парцели, коли и редки артефакти. През 2007 година Кейдж даже е заставен да покрие санкция от 6 милиона $ поради неплатени налози.

Майк Тайсън

 Снимка 224582
Източник:

Шампионът печели 300 милиона $ от кариерата си, само че в последна сметка излиза на задължения за 23 милиона $ през 2003 година. Той афишира банкрут, връща се в пандиза и минава серия лекувания. Назад в тези сложни години той дължи пари на данъчните служби в Съединени американски щати и Англия, на юристи, на персоналния си треньор, на финансови мениджъри и доста други.

50 Cent

 Снимка 210824
Източник:

Рапарът е прочут с кариерата си в музикалните среди, само че печели по-голямата част от благосъстоянието си от личен бизнес. За пръв път той се сблъсква с финансови проблеми през 2008 година, когато притежаваните от него акции се срутват. Така през 2015 година той има задължения 32,5 милиона $ и е заставен да разгласи банкрут.

Ким Бейсинджър

 Снимка 217739

През 1989 година актрисата купува цяло градче в Джорджия за 20 милиона $. Плановете й са там да построи тематичен парк с атракции за туристите или кино студио. Бързо по-късно обаче тя е принудена да разгласи банкрут и да продаде земята на огромна загуба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР