Животът на холивудските звезди е изложен на показ, включително техните

...
Животът на холивудските звезди е изложен на показ, включително техните
Коментари Харесай

Звездни двойки, които се разделиха на фона на слухове и признати изневери

Животът на холивудските звезди е изложен на показ, в това число техните любовни връзки, раздели, разводи. Често пъти информацията за персоналния им живот се базира на спекулации, клюки и папарашки фотоси, а те самите рядко приказват за него. Но пикантни истории не липсват по страниците на таблоидите. А когато към раздялата витаят клюки или в действителност е намесена невярност, това постоянно се напомня с години.

Сред звездите, разделили се поради извънбрачни любовни афери, са не един и двама известни артисти.

През 2005 година любимците на публиката Дженифър Анистън и Брад Пит се разделят. Слуховете приписват разтрогването на връзката им на спекулация на артиста с красивата му колежка Анджелина Джоли по време на фотосите на кино лентата „ Мистър и мисис Смит “. Самата Анистън признава, че тогава брачният партньор ѝ се дистанцирал прочувствено. И с цел да се подхранят спекулациите, първото дете на Пит и Джоли се ражда през май 2006 година – седем месеца, откакто бракът на артиста със звездата от „ Приятели “ е завършил.

 звездни двойки Guliver/Getty Images, списък
Друга звездна двойка също се развежда година след вест за невярност. Мег Райън и Денис Куейд се женят през 1991 година, а бракът им завършва 10 години по-късно. Сред мотивите, които наблюдаващи виждат за завършек на техния брак, е аферата на актрисата с сътрудника ѝ Ръсел Кроу през 2000 година. Самата Райън твърди, че не забежката ѝ е причина за фамилната разлъка, а нейният брачен партньор също не ѝ е бил правилен през годините на брака им. Изглежда двамата се разделят другарски и не престават да споделят грижите за техния наследник Джак. Мег е безапелационна по-късно, че не се счита за жертва, а някогашният ѝ брачен партньор твърди, че са останали близки.-->

 звездни двойки Guliver/Getty Images, списък
Безспорно една от най-скандалните изневери в Холивуд е тази на артиста Хю Грант. През 1995 година той бе задържан за непочтено държание, откакто бе заловен да прави секс с продажница. Новината бързо обиколи света. Скандалът провокира разтърсвания във връзката му с модела Елизабет Хърли, само че двамата останаха дружно години по-късно. Грант и Хърли бяха двойка от 1987 до 2000 година. Актьорът твърди, че двамата не престават да бъдат положителни другари. Хърли също отхвърля изневярата и абсурдът да са причина за раздялата им. Очевидно са запазили положителни връзки, откакто Грант стана кръстник на 15-годишния ѝ наследник Деймиън.
 звездни двойки Guliver/Getty Images, списък
Наскоро стана ясно, че артистът Колин Фърт и брачната половинка му Ливия Джуджоли   са били разграничени през 2015 година, а след това още веднъж се събрали. Причина за паузата в фамилния им живот е аферата на Ливия с журналиста Марко Бранкача, който по-късно упрекна в гонене и тормоз. 57-годишният Колин Фърт и 48-годишната Ливия Джуджоли са женени от 1997 година и имат две деца, Лука и Матео, които са на 16 и 14 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР