Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след

...
Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Смъртта ми ще е драматична - slava.bg

Животът на холивудската прима Шарън Стоун радикално се трансформирал след изкарания от нея инсулт през 2001 година и тя станал различен човек, написа Контактмюзик.

"Когато ти се наложи още веднъж да изградиш мозъка си, загърбваш предишното и взимаш по-добри решения ", разяснява екранната икона. По нейните думи й се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с неприятни намерения. Когато се обръщала обратно във времето, тя се сещала за предходната Шарън, само че тя никога не приличала на днешната.

Животът на актрисата е бил изложена на сериозна заплаха и е имала едвам 1% късмет да оживее, защото е потърсила здравна помощ прекомерно късно. Стоун поучава всички дами незабавно да отидат на доктор, в случай че изпитат отвратително главоболие.

Самата тя посетила болница едвам на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт. "Много хора в моето състояние умират. Аз самата имах най-малък късмет да оживея, до момента в който не ми беше направена интервенцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цялостен месец ", спомня си холивудската звезда. На нея никой не й споделил какъв брой е съществено положението й, прочела го в едно списание.

Шарън Стоун предвижда, че гибелта й несъмнено ще бъде "драматична и злокобна ", откакто три пъти се е доближавала прекомерно покрай края. 62-годишната актриса към този момент е претърпяла три рискови случки наоколо до гибелта, в това число солиден инсулт през 2001 година

Тя сподели пред вестник Сън: „ Имала съм близки до гибелта прекарвания. Вратът ми беше отсечен на шестнадесет инча от югуларната артерия от шир за пране, когато бях на 14 години. Бях ударена от гръмотевица като тийнейджърка”. Шарън съпостави удара, който претърпя през 2001 година, със „ пукотевица в главата “ и призна, че това я е оставило в безпомощно положение.

Тя изясни: ``Говорът ми, слухът ми, ходенето... всичко беше нарушено. Целият ми живот беше премахнат. Мислех, че загивам дълго, даже откакто започнах да се възстановявам”.
Междувременно Шарън, която има деца и внуци по-рано съобщи, че възобновяване й от инсулта е помогнало да „ дисциплинира “ мозъка си.

Тя сподели: ``Когато стигнете до възобновяване на мозъка си, можете да извършите по-добър избор…Ние в действителност можем да изберем кои желаеме да бъдем в живота и кариерата си”, зави актрисата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР