Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след

...
Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след
Коментари Харесай

Шарън Стоун признава, че е станала друг човек след изкарания инсулт

Животът на холивудската прима Шарън Стоун радикално се трансформирал след изкарания от нея инсулт през 2001 година и тя станал различен човек, написа уеб сайтът Контактмюзик.

" Когато ти се наложи още веднъж да изградиш мозъка си, загърбваш предишното и взимаш по-добри решения ", разяснява екранната икона. По нейните думи й се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с неприятни намерения.
               

A post shared by (@sharonstone) on Jun 9, 2020 at 1:18pm PDT

Когато се обръщала обратно във времето, тя се сещала за предходната Шарън, само че тя никога не приличала на днешната.
 

— Koimoi.com (@Koimoi)

Животът на актрисата е бил изложен на сериозна заплаха и тя е имала едвам 1 % късмет да оживее, защото била потърсила здравна помощ прекомерно късно. Стоун поучава всички дами незабавно да отидат на доктор, в случай че изпитат нетърпим главобол.

Самата тя посетила болница едвам на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт. " Много хора в моето състояние умираха. Аз самата имах най-малък късмет да оживея, до момента в който не ми беше направена интервенцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цялостен месец ", спомня си холивудската дива. На нея никой не й споделил какъв брой е съществено положението й, прочела го в едно списание.
               

A post shared by (@sharonstone) on Apr 14, 2020 at 8:34pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР