Животът на фолк певицата Емилия все повече заприличва на сюжет

...
Животът на фолк певицата Емилия все повече заприличва на сюжет
Коментари Харесай

Бившата на Жорж Башур лика-прилика с Емилия + какви са отношенията между двете жени на милионера

Животът на фолк певицата Емилия от ден на ден замязва на сюжет за турски сериал.

Звездата имаше дълга и сложна връзка с чалга разбивача Коко Диневе. Точно когато роди второто си дете от него, двамата се разделиха, написа „ Галерия “. Наяве излезе буйната обич на Емилия с милионера Жорж Башур. Двамата таман публично оповестиха аферата и синът на предприемача почина в тежка злополука, от която по подигравка на ориста баща му и Емилия оцеляха, само че в паниката никой не се сещаше за майката на отишлото си момче.

Тя в действителност е първата обич на богаташа, споделя се Екатерина и е родена в Москва. Визията й е впечатляваща – светла кожа, руси коси и проникващ до дъното на душата взор. Рускинята живее от десетилетия в България, а през 90-те години на предишния век записва право в Софийския университет, където се среща с Башур.

Двамата се влюбват от пръв взор. Женят се малко по-късно се ражда синът им. Животът им въпреки всичко не тече без спънки и двамата се развеждат преди няколко години. Въпреки това тя резервира семейството си и двамата резервират положителни връзки поради сина им Феди.

Любопитно е, че Екатерина е лика-прилика с новата годеница на мъжа си. Отношенията сред двете тънат в тайнственост, само че след гибелта на момчето Емилия записа ария в негова чест и разгласи, че фамилията му е дало картбланш за парчето. По това време рускинята качи клип в профила си в обществената мрежа, в в който се къпе в басейна на първокласна къща. Видеото провокира същински потрес и малко по-късно бе изтрито.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР