Животът на Елизабет Тейлър е изпълнен с много приключения, страст,

...
Животът на Елизабет Тейлър е изпълнен с много приключения, страст,
Коментари Харесай

Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които нарича свои съпрузи

Животът на Елизабет Тейлър е изпълнен с доста завършения, пристрастеност, комизъм и обич. Определено вдъхновяваща персона по доста параграфи!

Животът я изтласква толкоз рано към светлината на прожекторите, че ѝ се постанова да порасне доста бързо. И това порастване включва присъединяване в сантиментални филми с мъже, които са доста по-възрастни:

Докато снимах любовни подиуми с мъж, който може да ми бъде татко, трябваше да отида на три частни урока преди три часа следобяд. Щях да полудея. Случвало се е учителката ми да нахълтва на снимачната площадка, да ме изтръгва от обятията на артиста и да споделя "Съжалявам, Елизабет не си е написала домашното! "

Този динамичен любовен романс, който актрисата разиграва на огромния екран, оставя своята дълбока диря и върху персоналния ѝ живот:

Докато се пробвах да модернизирам екранните си облици, обезверено търсих метод да открия сигурност в живота си като другите възрастни. Така открих и бягство и избавление в брака.

 елизабет тейлър Getty

Всичките ми проблеми започнаха, тъй като бях момиченце с душа на дете в тяло на жена.

Елизабет Тейлър се омъжва два пъти за артиста Ричард Бъртън. Рядко се случва две звезди да се сблъскат, само че когато това стане, се ражда същинска супернова. Случаят с Ричард е тъкмо подобен.

Любовта сред двамата е същинска галактика от пристрастеност, всемирски искра и метеоритни кавги. Тя е Риби, а той - Скорпион – обречени са на обич и тествания. Тя е на 31, той на 38 – идеалната възраст да стартират да се държат като влюбени младежи. Запознайте се с любовната им история тук:

Вечната пристрастеност – Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън >>>
Вдъхновяващата Елизабет Тейлър - 15 обичани цитати на безконечната киноикона 15 фотоси  Вдъхновяващата Елизабет Тейлър - 15 обичани цитати на безконечната киноикона  Вдъхновяващата Елизабет Тейлър - 15 обичани цитати на безконечната киноикона  Вдъхновяващата Елизабет Тейлър - 15 обичани цитати на безконечната киноикона  Вдъхновяващата Елизабет Тейлър - 15 обичани цитати на безконечната киноикона
Както може би допускате, Бъртън не е единственият мъж в живота на актрисата. Тя има общо 8 брака, т.е. 7 съпрузи. За първи път минава под венчилото на нежната 18-годишна възраст.

От последния ѝ брак до последния ѝ ден на земята минават 15 години. Може би това е сигнал, че в края на живота си Елизабет Тейлър най-сетне намира вътрешен мир, преоткрива себе си като жена и осъзнава, че може да бъде пълноценна и без да носи халка на пръста си.

Вижте кои са останалите значими мъже в живота на edna от най-коментираните и обожавани актриси на всички времена.
Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които назовава свои съпрузи 6 фотоси  Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които назовава свои съпрузи  Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които назовава свои съпрузи  Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които назовава свои съпрузи  Голямото сърце на Елизабет Тейлър: Ричард Бъртън и другите шестима, които назовава свои съпрузи
Такава е любовта - кара те да преоткриеш себе си, само че и в същото време подлага душата ти на редица тествания. И, както споделя самата Елизабет Тейлър:

„ Бориш се. Плачеш. Проклинаш. След това се захващаш да живееш. Няма различен метод “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР