Животът на Даяна Спенсър е пренасян на голям екран редица

...
Животът на Даяна Спенсър е пренасян на голям екран редица
Коментари Харесай

Историята на принцеса Даяна оживява в мюзикъл

Животът на Даяна Спенсър е пренасян на огромен екран редица пъти, само че в този момент идва ред да оживее и на сцена.

Неправителствената театрална организация La Jolla Playhouse от Калифорния приготвя мюзикъла „ Даяна “, който ще получи своята премиера през февруари 2019 , написа Hello Magazine.

Действието в представлението стартира през 1981 година , когато Даяна се омъжва за принц Чарлз. По-голяма част от сюжета ще преглежда връзката със брачна половинка ѝ, аферата му с Камила Паркър-Боулс и връзките на Даяна с пресата .

Официалният анонс за мюзикъла демонстрира, че животът на принцесата е като роден от пиеса, а не противоположното:

„ Годината е 1981 година, а светът е жаден за кралска женитба – само че подготвена ли е 20-годишната младоженка за живота, който ѝ следва? След приказната гала принцеса Даяна се сблъсква с отчужден брачен партньор, непоклатима монархия и натоварващо медийно внимание. Но нейните съвременни възгледи и забележителна отдаденост сплотяват народа, въпреки и с цената на опасност против статута на английското кралско семейство. “

В момента текат прослушвания за актриса, която ще влезе в основната роля , а подготовките стартират скоро. Мюзикълът ще се играе на сцената на спектакъл Mandel Weiss в Калифорния . Този щат е и мястото, където Даяна възнамерявала да се реалокира с Хари и Уилям, с цел да стартират нов живот.

Режисьор на мюзикъла „ Даяна “ ще бъде носителят на „ Тони “ Кристофър Ашли. Към момента за продукцията има подготвени 23 песни , написани особено за нея. Дейвид Браян от Bon Jovi , който е част от екипа на представлението, споделя следното за саундтрака му:

„ Зададох някои музикални насоки: Даяна е поп-рок, кралските особи – струнен квартет, за папараците сме избрали пънк китари и се стараем всички те да заживеят дружно. “

 Принцеса Даяна

Все още не е ясно дали мюзикълът ще гостува в Лондон или други европейски подиуми. Предварителните билети за премиерата в Калифорния към този момент за разпродадени, само че още една порция следва да влезе в продажба през юли.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР