Животът на британското кралско семейство не е никак розов в

...
Животът на британското кралско семейство не е никак розов в
Коментари Харесай

Камила - бъдеща кралица, но и следващата жертва на принц Хари

Животът на английското кралско семейство не е по никакъв начин розов напоследък. В рамките на миналата година се случиха безчет компликации, изключително за кралица Елизабет Втора, която съгласно мнозина минава през най-трудния интервал в живота си. След свадите с Меган и Хари, загуби брачна половинка си, несъгласията сред внуците и принц Чарлз се ожесточават от ден на ден. Покрай делото, заведено против принц Андрю, излизат от ден на ден стряскащи обстоятелства, а сега Нейно Величество се бори и с Ковид-19. По всичко проличава, че това е безпределно сложен интервал за нея, само че от другата страна на океана внукът ѝ се готви за следващ удар.

Вече е известно, че принц Хари приготвя книги, отдадени на живота си, на трагичния интервал към гибелта на майка му, както и детайлности към Мегзит. И съществува напълно действителна заплаха Камила да се окаже идната жертва на острите му рецензии, изключително откакто Елизабет разгласи, че тя ще наследи короната един ден.

Кралският специалист Том Скайс е безапелационен, че Хари ще нападне мащехата си, като излага следния много логически аргумент:

"Ако в действителност се замислите, защо един издател би платил 20 млн. паунда – това е вътрешната информация за разпадането на кралския брак сред Чарлз и Даяна ".

Припомняме ви, че херцогът на Съсекс подписа в действителност впечатляваща договорка за издаването на книги против сумата от 20 млн. паунда. Хари даже бе провел търг, с който издатели наддаваха.

 принц Хари

Той от своя страна увери, че записките му ще бъдат написани със правдивост и прецизна акуратност. Припомняме ви, че принц Чарлз направи всичко допустимо да стопли връзките си с Хари, с цел да защищити Камила от нападки при последната аудиенция на херцога във Англия. Но евентуално по-младият внук на кралицата не би икономисал рецензиите си към татко си и мащехата си.

За сметка на страха обаче, съгласно социологически изследвания, ползата на британците към идните записки на Хари е прекомерно невисок. Едва 14% от популацията на острова биха показали любознание към написаното от принца.

А по отношение на Съединени американски щати, ползата към живота на кралското семейство въобще също не е огромен. И въпреки членовете на семейството да са деликатни и да пазят имиджа си, изключително пред щатите, оттатък океана гледат на английските кралски особи по-скоро като на занимателно шоу. Друг любопитен факт е, че и американците към момента не могат да прежалят принцеса Даяна и известността ѝ там е доста по-внушителна, в сравнение с Камила.

 Камила

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР