Животът на 28-годишната Мартин Килминстър от Великобритания се преобърна преди

...
Животът на 28-годишната Мартин Килминстър от Великобритания се преобърна преди
Коментари Харесай

Всички гости плачат на сватбата на тази умираща от рак на гръбнака млада жена

Животът на 28-годишната Мартин Килминстър от Англия се прекатурна преди половин година. В началото младата жена почувствали мощни болки в гърба, а след известно време спряла да върви.

Лекарите ѝ сложили смъртоносна диагноза - рак на гръбнака. Според прогнозите на експертите на Мартин ѝ остават 18 месеца живот.

Новината станала заплашителен удар за приятеля на Мартин - Кристофър. Двойката била дружно от 12 години. След като разбрали за присъдата е решили да се оженят. Провели тържеството след месец. Мартин споделя, че това било сватбата на фантазиите ѝ. Никой от гостите не съумял да сдържи сълзите си, написа Mail Online.

Кристофър вдигнал Мартин без предизвестие от инвалидната количка, с цел да извърши с ней сватбения танц под звуците на песента на Aerosmith " I don’t want to miss a thing " ( Аз не желая да изгубя нито миг).

" Това беше идеалната женитба, въпреки че в никакъв случай не си бях мислила, че ще се омъжа в инвалидна количка ", признава Мартин.

Сега тя продължава битката с заболяването. Двойката възнамерява сватбено странствуване и по този начин желае да въодушеви с образеца си други хора, които да продължат да се стремят към фантазиите си.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР