Животът му можеше да бъде съвсем различен според неговите родители.

...
Животът му можеше да бъде съвсем различен според неговите родители.
Коментари Харесай

Тя никога не се чувстваше добре дошла в дома на родителите му

Животът му можеше да бъде напълно друг съгласно неговите родители. Те считат, че снахата е попречила на триумфа му.

Всичко стартира, когато Влади докара вкъщи младата Катя. Родителите му не я харесаха през цялото време. Те вложиха доста пари, с цел да получи единственото им дете положително обучение.

В първите години от следването си Влади се разсейваше поради връзката си с Катя, макар че тя непрекъснато му споделяше да се концентрира върху образованието си. Родителите му я виждаха като спънка за неговото щастливо бъдеще. Всъщност те мечтаеха, че незабавно след дипломирането си той ще се реалокира в Германия. Там живееха техни родственици, които ще оказват помощ на младежа да си откри влиятелна позиция в някоя клиника.

Искаше им се да се ожени за хубава германка, оставайки вечно в Германия и работейки на необикновено печеливша позиция в готина болница. Той, обаче, остана тук и в този момент постоянно сменя работата си в опит да откри добра клиника.

Двойката към момента няма деца. Родителите също упрекнаха Катя за това.

Тя даже не знаеше, че е „ развалила “ златното бъдеще на обичания им наследник. В навечерието на нова година, майката на Влади пи прекалено много.

„ Животът му можеше да бъде напълно друг! Всичко се провали поради теб, глупачка. Нямаш визия какви бяха проектите ни. Само в случай че знаеш какъв брой пари похарчихме, с цел да осигурим бъдещето на сина ни … ”

Горчивата истина беше казана право в лицето на Катя, тъкмо когато Влади влезе в кухнята. Майка му не знаеше, че синът й е влезнал и чуваше всяка дума.

Катя го поддържаше през целия му живот и постоянно беше до него. Той отхвърли да се реалокира в Германия, тъй като не му харесваше там.

Вижте още: Съпругът й не се появи на изписването

„ Мамо, по какъв начин може да приказваш такива неща на жена ми? Ти и татко ми постоянно сте мислили единствено за пари. Интересувахте се единствено дали мога да се грижа за вас, откакто се пенсионирате. И в никакъв случай не сте се интересували от моето мнение. Катя е бременна във втория месец. Наскоро открих постоянна позиция и подписах контракт за 10 години. Надявам се, че се чувствате по-добре в този момент. Въпреки това, ние няма да дойдем още веднъж. И няма да видиш внука си! ”

Отношенията сред родители и деца не са лесни. Това, което ги усложнява най-вече, обаче, е неналичието на емпатия, самообладание и схващане. Не бива да раждате деца с мисълта, че те ще се грижат за вас на старини. Вашето дете има свои лични фантазии, стремежи и упоритости. То не е инструмент за реализиране на вашите цели, а е персона.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР