Животът и здравето на българските моряци в Украйна са най-важни,

...
Животът и здравето на българските моряци в Украйна са най-важни,
Коментари Харесай

Може ли Путин да взима адекватни решения, въпреки че стои на тъмно?

Животът и здравето на българските моряци в Украйна са най-важни, няма значение с кой се договаря. Около това се сплотиха Явор Сидеров и някогашният министър на защитата Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4072
„ Много елементарно може да се въвлече България в проблеми с тази война. Моряците би трябвало да бъдат изведени неотложно от там “, безапелационен е Явор Сидеров.

 

„ Българското държавно управление има роля дотолкоз доколкото се пробва да реализира единодушие с двете страни. Трудно е да се обезпечи трасе за евакуация “, безапелационен е Найденов.

„ Мариупол е една от основните точки, към които са ориентирани съветските войски. В началото на войната там имаше над 100 кораба арестувани, в този момент са останали към 67. Като дейности на съветската войска в този момент виждаме План Б, където силите се концентрират към преодоляването на Донбас и това основно пристанище “, разяснява още някогашният министър.

На въпрос дали Европейският съюз или НАТО ще се намесят в спора директно, и Найденов, и Сидеров считат, че това няма да се случи.

„ Такава алтернатива беше изключена от водачите на Европейски Съюз и на НАТО. Това, което може да се чака е наказания във връзка с енергийните доставки и първични материали, в това число прекъсване на доставките на енергоносители от Русия, което може да се одобри като военни дейности “, сподели Найденов.

„ Бюджетът на Русия значително зависи от износа на енергоносители и това въздейства върху потенциала им да водят война. В момента се обсъждат начини, с които да се ограничи и анулира вноса на горива и нефт от Русия “, добави Сидеров.

Появиха се информации в международните медии, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е държан „ на мрачно “ за неуспехите на армията му в Украйна. Според Найденов и Сидеров следва да се види дали той може да взима съответни решения, макар неналичието на информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР