"Животът е твърде кратък, за да те обичам само веднъж,

...
"Животът е твърде кратък, за да те обичам само веднъж,
Коментари Харесай

Ще те потърся и в следващия живот“ - как Шекспир откри отново своята любима Ан Хатауей

"Животът е прекомерно къс, с цел да те обичам единствено един път, давам обещание да те потърся в идващия живот “ , дава обещание Уилям Шекспир на своята обичана Ан Хатауей преди няколко века. И мнозина считат, че писателят е съумял да извърши това свое заричане.

Когато бил едвам на 18 години, Шекспир се оженил. Дори при тогавашните обичаи за възрастта, се считало, че още му е рано. Повечето хора, които женели рано децата си, били земеделци, които се нуждаели от поколение и работна ръка. Обикновено мъжът трябвало да бъде с няколко години по-голям от брачната половинка си, само че Шекспир бил казус. Той встъпил в съюз с жена на име Ан Хатауей (не, не е известната холивудска актриса, само че ще стигнем и до там), 10 години по-голяма от него. За похлупак на всички неща, които били в прорез с тогавашните вярвания, те се сдобили и с извънбрачно дете – тя го родила шест месеца след сватбата.

И тук става забавно - наблюдателни почитатели показаха, че брачният партньор на актрисата Ан Хатауей, Адам Шулман, мощно наподобява на поета Уилям Шекспир. А брачната половинка на Уилям Шекспир, която е умряла през 1623 година, се е казвала Ан Хатауей. Странно, нали?

Съпругът на Ан Хатауей мощно наподобява на поета Уилям Шекспир. Съпругата на Уилям Шекспир, която е умряла през 1623 година,...
Публикувахте от Пилешка чорба за душата в Четвъртък, 21 май 2020 година
Хората споделят, че очевидно двойката се е преродила и Шекспир и неговата Ан живеят втори живот.

anne hathaway is being talked about for her beauty but what about the fact that her husband looks very similar to william shakespeare and william shakespeare's wife's name was literally ANNE HATHAWAY...... pic.twitter.com/UR0x4bnL8N
— dumb bitch rights account (@PEACHYBLACKG0RL) July 1, 2018
Ан е щастиво обвързана с Адам от 2008 година насам, а двамата подписаха брак през 2012 година. В идващите години се родиха и двете им деца.

А вие по какъв начин смятате? Вярвате ли в прераждането и силата на любовта? Или смятате, че всичко това е просто съвпадане?

Прочетете ТУК мислите на великия Уилям Шекспир за любовта, дамите и живота >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР