Животът е твърде кратък и за съжаление го осъзнаваме в

...
Животът е твърде кратък и за съжаление го осъзнаваме в
Коментари Харесай

Дан отиде на барбекю с приятели и животът му се преобърна на 180 градуса

Животът е прекомерно къс и за жалост го осъзнаваме в най-кризисните миг. Това е схванал напълно скоро и Дан Касиди от английския град Акрингтън.

Животът на младия мъж се преобърнал на 180 градуса на барбекю с другари през 2016 година Внезапно Дан се почувствал зле, а в идващия миг схванал, че не може да стане. В краката си усеща пронизваща болежка. Следващия ден лекарите открили, че има левкемия и почнало лекуването му.

Младежът трябвало да се подложи на химиотерапия, която да прочисти кръвта му, само че получил кръвоизлив в мозъка и бил подложен в изкуствена кома.



По някакво знамение, младият мъж съумял да оцелее. Преминал през мозъчна интервенция, инсулт, химио и лъчева терапия, а по-късно и трансплантация на стволови кафези.



Заболяването му отстъпило и Дан бил пуснат вкъщи. Именно тогава той осъзнал какъв брой е значимо да успее. И да се ожени за любовта на живота си Дарси, която обичал от най-ранна възраст и с която са дружно 10 години, написа LancsLive.

"Излязох от болничното заведение и си споделих: Животът е толкоз кратък”, споделя той.



Решен да не губи повече време, Дан направил предложение на обичаната си. Но ориста още веднъж си направила неприятна смешка с него и подлата болест се върнала с цялостна мощ в живота на британеца. Медиците съобщили на Дан най-страшното нещо – оставали му не повече от 12 месеца живот.

Дан и Дарси разбрали, че нямат никакво време за губене и незабавно се оженили. Сега двамата живеят за мига, без да вършат проекти за бъдещето. Ценят всеки момент и бързат да се насладят на всяка минута, в която са дружно.

Младоженците желаят повече хора да научат за рисковата болест и да ги предизвикат да станат донори на стволови кафези, които могат да удължат или спасят нечий живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР