Животът е толкова непредвидима вещ, че дори и най-откаченият любовен

...
Животът е толкова непредвидима вещ, че дори и най-откаченият любовен
Коментари Харесай

Тя случайно спаси младеж от самоубийство, но това е най-малкото....

Животът е толкоз непредвидима движимост, че даже и най-откаченият любовен филм не може да го наподоби. Историята, случила се на героинята на тази публикация, повече наподобява на измислена. Но тя за следващ път потвърждава, че даже и измежду сивите дни има малко място за същинско знамение. 
Момчето е било на 13 години, когато то по време на лагер се е срещнало с най-красивото момиче, което било виждало в миналото. Те си разменили телефонните номера и известно време поддържали връзка.

Но с времето техните диалози ставали все по-редки и в последна сметка спрели напълно, само че не минавало и ден без той да си намерения за нея.

Колкото към този момент време минавало, толкоз по-зле се чувствал той. В последна сметка го обхванала жестока меланхолия, която го довела до безизходност - момчето решило да се самоубие.



Буквално обаче 10 секунди преди да си постави завършек на живота телефонът позвънял. На екрана се появил чужд номер. Любопитството взело връх и момчето дало отговор. И това била тя.


" Попитах я за какво ми звъни. Тя сподели, че просто е почувствала, че би трябвало да поговори с мен. Минала година от последния ни диалог, само че точно в този момент тя решила да позвъни ", изяснява момчето.

Младежът не се сдържал и ѝ разказал за това, което има намерение да направи. " Какво? Не прави това ", споделила изплашено момичето.

Момичето предиздвикало момчето да ѝ обещае, че ще ѝ звънне на идващия ден. Същата нощ той написал думите, с които по-късно ѝ направил предложение за брак.

Младежът споделя, че най-хубавото, което можеш да направиш, в случай че искаш да се самоубиеш, е да поговориш с някой за това.

" Необходимо е просто да се каже всичко, което си мислиш, на глас. Има голяма възможност, когато се чуеш какво приказваш, да схванеш, че искаш нещо напълно друго ", споделя младежът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР