Животът е низ от събития, съчетания на воля за по-добър

...
Животът е низ от събития, съчетания на воля за по-добър
Коментари Харесай

Цяла България се моли за съпругата и детето на трагично загиналия полицейски началник

 " Животът е низ от събития, съчетания на воля за по-добър живот, да бъдеш добър мъж, добър родител и брачен партньор, добър служител на реда, религия в това, че нещата могат да се случат по верния метод. Усилия да се случи по този начин и да посрещаш деня с усмивка, търсейки по какъв начин да осъществиш тези проекти.

И внезапно един водач на рейс излиза пред колата ти на автомагистралата, лишава ти преимуществото и към този момент проектите ти нямат никакво значение. Живейте и бъдете положителни. Защото най-после остава едно име и дата. "

Това написа шефът на Криминална полиция в Русе във връзка трагичната гибел на началника на РУ-Ветово - основен контрольор Станислав Станчев, който загина в тежка злополука на автомагистрала " Хемус ". Мъжът живееше в село Сеново, покрай меката на телефонните измами във Ветово, и от 2018 година е шеф на районно управление (на МВР) там. Съпругата му е учителка в учебното заведение във Ветово. В петък излязъл в отпуска за три седмици.

В събота сутринта цялото семейство отишли до Каварна за един ден на плаж и вечерта трябвало да се върнат, а през днешния ден да заминат за планината. Много обичали да вървят в Трявна, Габрово. И... малко по-късно всички проекти, очаквания и фантазии на фамилията бяха убити. Автомобилът, в който полицаят е пътувал със фамилията си, беше затрит от румънски рейс. Съпругата и синът на полицейския началник са откарани в тежко положение в болничното заведение в Шумен.

Всички - цяло Ветово и Русе, в този момент се молят детето и дамата на главен контрольор Станислав Станчев да оживеят. Полицаят е бил с безупречна известност на експерт и доста добър човек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР