Животът често се движи с толкова бърза скорост за въздушните

...
Животът често се движи с толкова бърза скорост за въздушните
Коментари Харесай

Ето какво вещае новата година за любовта на ВЪЗДУШНИТЕ зодии

Животът постоянно се движи с толкоз бърза скорост за въздушните знаци, че те обръщат малко внимание на любовния си живот. Въпреки това, любовните въпроси са значими и ние предлагаме малко взор върху това какво ще преживеят Близнаци, Везни, Водолей тази година. Така че, даже и да не сте се интересували толкоз от сцената на запознанствата, може просто да се включите в сериозна връзка!

Прочетете, с цел да разберете какво е приготвила 2022 година за вас, в случай че сте представители на въздушните зодии Близнаци, Везни, Водолей.

Близнаци

Тези 4 зодии ще срещнат мечтаната половинка през януари. Можете да очаквате прелестен престой с обичан човек, когато Венера посети вашия знак от 23 юни до 17 юли. През втората половина на годината може да забележите Марс във вашия знак от 20 август. Това ще докара до желанието ви да се срещате с доста и разнообразни хора, а не сериозна връзка. Въпреки това двойките в брак може да преживеят назадничав Марс от 30 октомври и да преживеят сериозна драма в връзките.
свързани новини14413на 20.11.2020
Какво ви чака в любовта през 2022-ра, в случай че сте воден знак Везни?

Везните ще стартират новата година с позитивност. Но ретроградната Венера в Козирог през януари прави този интервал прочувствено изтощаващ. Въпреки това любовният ви живот се усъвършенства в средата на февруари, а март е моментът, когато осъзнавате същинска искра с някого. Тези, които желаят брак, може да намерят подобаващ сътрудник сред 29 септември и 22 октомври 2022 година

Ето и кои две зодии ще открият любовта през новата година. Рак...

Докато Водолеят постоянно получава неприятна известност, че е най-студеният от зодиакалните знаци в любовните въпроси. Може да изпитате спор сред 1 февруари и 9 април, когато се чувствате обвързани с сътрудник, само че желаете да останете свободна обществена пеперуда вечно. Въпреки това, втората половина на годината ще донесе море от промени, когато откриете човек, който схваща свободата, която търсите, и ви предлага пространство. Октомври 2022 година е чудесно време за взаимна отмора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР