Животът често ни поднася неприятни изненади. А най-лошо е, когато

...
Животът често ни поднася неприятни изненади. А най-лошо е, когато
Коментари Харесай

Най-фалшивите приятели сред зодиите

Животът постоянно ни сервира неприятни изненади. А най-лошо е, когато са свързани с хората, на които имаме най-голямо доверие - приятелите. Истинският другар е в прочут смисъл втората ни половинка. На него можем да кажем всичко и да разчитаме постоянно на поддръжката му, написа jenata.blitz.bg.

Понякога обаче човек единствено може да се прави на подобен, а надълбоко в себе си да ни ненавижда или да се окаже, че не е толкоз откровен в желанията си.

Според астролозите представителите на пет знака от зодиака няма по какъв начин да попаднат в графата " същински другар ". Те наподобяват лоялни и разбиращи, усмихват се и вършат похвали, само че в действителност се оказват негодници.

Ето с кои зодии не би трябвало да поддържате близки връзки, в случай че не желаете да ви забият нож в гърба:

Дева

Девите са се научили съвършено да носят маската на предани другари. Те са благи и дружелюбни, подготвени са да оказват помощ със съвет и постоянно ще са до вас, когато ви е скучно и се нуждаете от компания.

Представителите на този знак елементарно ще се трансфорат в най-хубавия ви другар, тъй като времето, прекарано с тях, е прелестно. Но не бързайте да им доверявате най-съкровените си секрети! Те ще ги раздухат на всички страни, ръководейки се само от личните си егоистични проекти и цели.

Представителите на тази зодия са потайни и нямат другари, тъй като не позволяват нито никой до себе си. Затова, в случай че не желаете да бъдете разочаровани и излъгани, стойте надалеч от Девите.

Водолей

Водолеите също са подправени другари, макар че на пръв взор наподобяват по напълно друг метод.

Те постоянно демонстрират откровен интерес към живота ви. Първо ще разузнаят по какъв начин е минал денят ви, какъв сте желали да станете като дете и други почтени детайлности от живота ви. След това настоятелно ще изискат да схванат какъв брой пари изкарвате и какви са връзките ви с половинката.

Те би трябвало да знаят всичко за приятелите си, тъй като обичат да ги подчиняват и управляват. И като едни подли изнудвачи, ще употребяват информацията против вас. Клюки, интриги - това са нещата, към които представителите на тази зодия няма да се поколебаят да прибегнат даже във връзка с най-хубавия си другар.

Риби

Представителите на тази зодия най-често се характеризират с мек темперамент и отвращение да влизат в открити спорове. И постоянно им се постанова да лъжат, с цел да излязат от неуместна позиция.

Рибите са склонни да живеят в някой от своите фантастични светове, обичат да изопачават нещата и са в положение да ви показват пред хората в напълно друга светлина.

Затова бъдете нащрек с тях. Те могат елементарно да се обидят и да съсипят репутацията ви!

Телец

Когато хората, родени под този зодиакален знак, се сприятеляват с някой, доста постоянно не се водят от откровени усеща. Те се пробват да се сближат с хора, които са потребни за тях.

Освен това за Телеца е значимо всяка негова дума и деяние да провокира удивление. Иначе що за другарство е това?

Той постоянно ще ви употребява като собствен персонален психотерапевт или кърпичка, с която да бърше сълзите си. Телецът няма да се замисли, преди да цъфне на прага ви без покана, с цел да се оплаче от живота, очаквайки поддръжка и разтуха. А когато пристигна ред за вашите проблеми, ще ви обърне тил!

Козирог

От една страна, тези представители на стихията Земя могат да бъдат в действителност правилни и предани приятели, способни да запазят другарството в продължение на доста години. Но от време на време ще демонстрират сложния си темперамент, провокирайки кавги и кавги.

Хората, родени под този знак, са доста отмъстителни. Те в никакъв случай няма да не помнят грешките ви или обидните думи и дейности по собствен адрес.

Скарате ли се с подобен човек, рискувате да станете воин на най-ужасните злословия - по този начин отмъщава Козирогът. Затова е по-добре да не се сближавате прекалено много с хората от тази зодия и да поддържате дребна отдалеченост в общуването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР