Живот в предградията на градската лудница в къща с гараж,

...
Живот в предградията на градската лудница в къща с гараж,
Коментари Харесай

Американска мода в имотите в България

Живот в предградията на градската лудница в къща с гараж, двор и свободни пространства като в Съединени американски щати от ден на ден избират българите.

Интересът към къщи край градовете се ускорява.

Има огромен интерес към крайградските къщи, описаха брокери на парцели. След пандемията набъбна търсенето на селски къщи, защото от ден на ден хора желаят да живеят на по-чист въздух, на мира, и да имат условия за игри с децата навън.

За да отговорят на търсенето на пазара, доста бизнесмени започнаха да строят къщи в перифериите на градовете. Тези крайградски къщи имат преимуществата и на селския и на градския живот. Затова търсенето на имоти в периферията на градовете е огромно. Терени за строителство търсят както бизнесмени, по този начин и жители, които желаят да построят лична къща. Но предлагането на терени в покрайнините на София е лимитирано, което води до растеж на цените.

Предимството при строителството на лична къща е, че човек може да я направи тъкмо съгласно желанието си, а не да се преценява с наличното на пазара предложение, написа " Труд ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР