Живот на Венера: облаците, изцяло покриващи Венера са защитно поле?Роберто

...
Живот на Венера: облаците, изцяло покриващи Венера са защитно поле?Роберто
Коментари Харесай

Живот на Венера: облаците, изцяло покриващи Венера са защитно поле?

Живот на Венера: облаците, напълно покриващи Венера са защитно поле?Роберто Гатън е роден през 1957 година Той е претърпял няколко детски визити на други светове и е станал очевидец на безчет извънземни галактически кораби. Тези видения се появяват, както в будно положение, по този начин и по време на сън.Той стартира да учи концертно пиано, само че трансформира призванието си следвайки своите визионерски прекарвания.Гатан прекарва 40 години в проучване на концепциите, показани от доктор Ърнест Л. Норман, потвърждавайки неговите видения, започвайки от 13 юли 1973 година Той продължава да удостоверява своите наблюдения и опит с други одобрени източници като Джордж Адамски и други уфолози.

 Венера
ВенераРоберто е сигурен, че планетата Венера е изцяло друга от това, което астрономите ни показват.
Повърхността на Венера постоянно е предизвикала въпроси за астрономите със своя безконечен воал от облаци. Информацията, дадена в книгата на Ърнест Норман „ Гласът на Венера “, е, че това „ одеяло “ от пари не е естествено.По-долу Ви представяме изказванията на Гатън.Той декларира, че повърхността й е била екранирана съзнателно от венерианци, благодарение на високочестотна сила, като етерният конденз, която образува обвивка към планетата. Целта е да се попречи на индивида да открие необясними обекти и странни предавания.Всъщност, на Венера има превъзходни цивилизации, които съществуват при по-високи трептения на атомния ураган и надлежно с по-големи размери. Това слага тяхното битие отвън материалната 3D лента от реакционни сили и по този метод не са уязвими за тежките физически или 3D условия на околната среда на планетата Венера.Независимо от това, всички равнища и измерения си взаимодействат. Има сходство сред атмосферата от по-високо равнище и физическото равнище.

 2 - Живот на Венера: облаците, напълно покриващи Венера са защитно поле?
На физическо равнище, на Венера има неизменност на метеорологичните условия и няма снежни райони, заради това, че оста на планетата не е наклонена, както при Земята, създавайки сезоните.В светове с по-високо измерение като този съществуват по-ниски форми на живот, само че няма грабителство или “оцеляване на по-силните ”.Храненето се реализира посредством прана (космическа енергия) с дишането в релативно по-ниските форми, само че в четириизмерните енергийни форми, отвън атомните конфигурации на горния ешелон на развиването на венерианците, храненето е в трептящия контакт или резонанса с Безкрайното.Тези високочестотни цивилизации на Венера се радват на среда от преливаща се сияйна хубост и бляскавост на цветовете, неописуеми за земните поданици: сияйна опалесценция на океаните, богата великодушна растителност, кристални планини и съразмерен живот на животни, птици и инсекти.

 venus lf - Живот на Венера: облаците, напълно покриващи Венера са защитно поле?
Има общества, които показват разнообразни равнища на скалата на съзнанието и съществуват настрана в разнообразни градове.Четете още: Кои са духовните избраници на мистичната ШамбалаКато цяло, на планетата има кристални градове, приказни крепости, горски поляни, места, осветени от безконечното лъчение на Безкрайните, калейдоскопични и разнородни форми на птици и пеперуди, оттенъци на дъгата, отразяващи искрящи валове сияйна светлина и ободряваща „ атмосфера “, свободна от замърсителни сили.Най-ниската форма на гражданин на Венера подхожда на умен адепт или гуру на Земята. Дори интелигентността на „ дете “ от Венера би засенчила всеки интелигентен земен човек.При жителите на Венера няма раждане, както го схваща човек. Семейната група посредством психокинеза построява тяло за новия субект, който ще влезе в нея. Участниците стават родители, на които може да им се наложи от време на време да попълнят структурата на тялото, до момента в който новият дух стане пълностоен.Структури и здания се основават с материализация посредством психокинетични качества.Това поражда огромни вариации в дизайна и архитектурата. По-напредналите градове са на върховете на планините, а най-слабо развитите – в долините и равнините. Тези по-ниски равнища на схващане са доста над тези на земните хора, само че все пак доста от тези същества към момента имат връзки с материалистично минало битие и изпитват потребност от съответни прекарвания, като да вземем за пример хранене.Сградите са големи, с извънредно просторни интериори, макар, че междинната височина на Венера не е доста по-голяма от земната. Градовете показват хубав набор от куполи, кули, пътни артерии, украсени с растения, и цветове.
Конструкцията, позиционирането и формите на избрани центрове са архитектурно проектирани да филтрират и контролират притока на галактическа сила за медитативни цели и връзка с други светове и Вселени. По-специално, Венера е известна със своето систематизиране и администриране на лечебни сили и затова се назовава Майката-планета за Слънчевата система и е най-духовно напредналата планета в нашата система.Тибетският лама Лобсанг Рампа разказва сходно прекарване в книгата си „ Моето посещаване до Венера “.Той изяснява, че Венера е покрита с „ бели вълнени облаци “ (изкуствени силови полета), които могат да бъдат изместени встрани при влизането на галактическия транспортен съд, с натискането на бутон, с цел да разкрие ослепителен свят от големи ефирни структури, кули, куполи, мостове.Цветовете са красиви и ослепителни: червени, лилави, златни, сини и така нататък Навсякъде има светлина, няма сенки, като че ли светлината идва от всички направления. Няма Слънце. Всички хора са красиви физически и духовно.

 3 - Живот на Венера: облаците, напълно покриващи Венера са защитно поле?
Той споделя, че е бил отведен в Залата на знанието с транспортно средство, което пътувало с голяма скорост, издигнато на към 2 м над земята. Показали му историята на Земята.Образователната фондация „ Унариус “ показва Венера като най-духовно напредналата планета в нашата Слънчева система.Ролф Телано има директни контакти поданици на Венера, пътуващи с галактически транспортен съд. В книгата на Даниел Фрай „ Инцидентът с белите пясъци “ той разказва, че е пътувал до Ню Йорк и назад, със междинна скорост от 8000 благи в час.Казали му, че преди 10 000 години техните предшественици са живели на Земята в Лемурия. Те основали огромна империя и развили напреднала просвета и технология, само че в последна сметка напуснали нашата планета.Истина или химера? Преценете сами за себе си …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР