Живописна фотография на емблематична русенска сграда е отличена в конкурса

...
Живописна фотография на емблематична русенска сграда е отличена в конкурса
Коментари Харесай

Цял свят ще се радва на тази СНИМКА от Русе

Живописна снимка на емблематична русенска постройка е отличена в състезанието на Европейската комисия за снимки на сполучливо осъществени интернационалните планове „ Европа в моя район “.

Избраната фотография, която ще краси пощенска картичка, е на Речния информативен център на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “, построен по план „ Създаване на речна осведомителна система по българската част на река Дунав “ – БУЛРИС, финансиран по Оперативна програма „ Транспорт 2007 – 2013 година “. Красивата снимка е дело на надарения русенски фотограф Явор Мичев.

Центърът за речни осведомителни услуги – Русе е открит публично на 10 септември 2015 година Така България става първата страна в Европа с административен и действен център за надзор на трафика по река Дунав.

Системата БУЛРИС съставлява информационна мрежа в сходство с всички механически насоки при планирането, въвеждането и оперативното потребление на речните осведомителни системи (РИС) за обезпечаване на дейно и безвредно мореплаване по вътрешните водни пътища.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР