Живков-младши като нищо можел да се окаже бездомник на пенсионерска

...
Живков-младши като нищо можел да се окаже бездомник на пенсионерска
Коментари Харесай

Остава На Улицата! За Синa На Тато Се Мълчи, Няма Да Повярвате Какво Сполетя Владко Живков!

Живков-младши като нищо можел да се окаже скитник на пенсионерска възраст.

А с половинката си Валентина се опитвали да издирят чертежи, скици и други документи, удостоверяващи притежанието им на парцела, само че все удряли на камък. Преди години те били конфискувани от управляващите по време на делото, което се води против някогашния първи.

Цялата документи потънала вдън земя по време на подмятанията от проверяващите, а в прокурорските папки, които се съхраняват в архива се намирала единствено нищожна част от скъпите документи.

Според чиновници на реда досиетата били разпилени, а някои от книжата останали при обвинителя по дело номер 1 Красимир Жеков. Който откакто свърши процеса си отпътува за Пазарджик. А в следствие пострада при злополука и остана неработоспособен, предават от hotarena.net.

Синът на Тато бил в цялостна невъзможност. А единствения човек, който може да го изгони е Жени Живкова. Която му е племенница. С нея те разделят един общ двор. Съпругата на Владимир се жалвала пред свои близки, че целият парцел е на името на дизайнерката. Но те не поддържали доста тесни връзки с нея. Макара да са близки родственици.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР