Живите елхи заляха пазарите още отсега като цената им започва

...
Живите елхи заляха пазарите още отсега като цената им започва
Коментари Харесай

Пуснаха елхите за Коледа, започват от 25 лева

Живите елхи заляха пазарите още занапред като цената им стартира от 22 лева и доближава до 200 лева Магазините оферират на промоция и изкуствени елхи, а хората бързат да се снабдят преди началото на декември, когато цените им сигурно ще бъдат нараснали.

 

Обикновено естествените елхи са с височина сред 40 и 200 см. Най-евтино ще ви легне закупуването на борче от с. Баните на цена от 7 лева./бр. Условието обаче е да купите най-малко 30 броя. Отдалеч излиза наяве, че тази оферта е преференциална, само че е за търговци на едро, които по-късно продават дръвчетата на цена от 20-25 лева./бр.

 

Смърч в саксия можете да откриете на цена от 50 лева Търговци разкриват, че от много време насам най-предпочитани са дръвчетата с корен, които по-късно се засаждат и не престават да радват със свежестта си. Те акцентират, че при покупката на клиента се издава превозен билет и документ за генезис. Повечето продавачи все още имат налични сред 2 и 3000 броя елхички.

 

По магазините към този момент са пуснати и изкуствени смърчове, чиято цена стартира от 12 лв. и надвишава 250 лева за най-луксозните модели с височина от 2 метра.

Инфо: Уикенд

 

 

Тагове: Коледа елхи смърчове изкуствени елхи продажба търговци
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР