“Живи,свободни и красиви” е мотото на най-голямата изложба в Източна

...
“Живи,свободни и красиви” е мотото на най-голямата изложба в Източна
Коментари Харесай

Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

“Живи,свободни и красиви” е мотото на най-голямата галерия в Източна Европа Една покана за безгрижно предложение да видите онлайн и се докоснете без бариери и загради до над 35 красиви птици насочат от морската градина комплекс “Флората”. Да чуете онлайн по какъв начин папагалът Лукас искрено ви споделя - I love U! и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас- скъпо прекарване за вас и вашите дребни маугани.

“Има деца,които са най-верните другари на птиците и посещават изложбата ни повече от 10 пъти,радват им се,снимат се за спомен,общуват си с тях по детски” споделя своите усещания през годините Атанас Лазаров,международен шеф на пъстрата галерия. Музикалната емблема на Бургас пък Тони Димитрова е една от изпълнителките,която обожава всички птици тук и в най-запаления обожател на пътуващата експозиция. И тази година чакаме чаровния кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и от близо да им се полюбува,заедно със своята щерка.

“Обожавам тези птици - зареждат ме позитивно и ме карат да се усещам чудесно в тяхната компания.” добавя още невероятната изпълнителка на шлагера “Буграс и морето” Тони Димитрова. Една от най-големите изложения на екзотични птици в Източна Европа гостува за трети път в Бургас - експоцентър "Флора ".

Папагалите, с които ще имате опцията да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и отзивчиви. В Бургас ще "долетят " атрактивни птици от три континента, подготвени да впечатлят всички гости с уникалността си. Изложбата в експоцентър "Флора " се гордее да покаже и най-големия папагал в света - Хиацинтов Ара.

Птиците не са сложени в кафези, няма загради сред тях и посетителите.

Идеята на уредниците е да основат атмосфера, оптимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслаждения на хубостта на папагалите и да си направи фотография за спомен, добавя виновникът Пламен Ковачев, притежател на най-голямата галерия в Източна Европа.

Официално разкриване на 1 юли, от 18:00ч.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР