Живеят само влюбените, останалите просто съществуват! Николай Михайлов Николай Бориславов

...
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват! Николай Михайлов Николай Бориславов
Коментари Харесай

Николета в тройка с Ники и Валери

Живеят единствено влюбените, останалите просто съществуват!

Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар,... към профила и Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила може и да не са чували за крилатата фраза на Уилям Шекспир, само че в своето благополучие са намерили място даже за някогашния мъж на палавата плеймейтка - Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на... към профила.

Ники М. и хубавицата се радват на възродената кариера на вратаря в Кипър, а Валери, от който Ни Ло има дете, най-вероятно ще продължи кариерата си в локалния "Анортозис ".

Михайлов и половинката му са решили да посрещнат Божинов като остарял другар, а не като противник в тежки любовни борби, написа в. "България Днес ".

Влюбените приготвят специфична вечеря за Валери, на която ще бъдат изчистени всички недоразумения, в случай че въобще са останали такива. Това разкрива източник, непосредствен до всеки един от участниците в най-популярната БГ тройка.

Освен това Михайлов ще спомага на някогашния си съотборник в националния тим за бързата му акомодация в страната в новото състезание.

Ники М. също е неотдавна в Кипър, само че към този момент е проучил най-хубавите места за отмора, извършване на покупки и храна.

Вратарят пази в "Омония ", клуб от столицата Никозия. Божинов е спряган за "Анортозис ", който играе мачовете си във Фамагуста. Разстоянието сред двата града е 60 километра, което с кола се взима за към час.

Така двамата баджанаци и съдбовната Николета ще могат да поддържат близка връзка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР