Живея втори живот. Спаси ме синът на Теди Москов и

Живея втори живот. Спаси ме синът на Теди Москов и ...

Иво Аръков: Живея втори живот! Актьорът буквално щял да изгори жив.


Живея втори живот. Спаси ме синът на Теди Москов и Мая Новоселска – Иван. В онзи момент обаче изобщо не усещах, че ще стане така“. Така звездата от „Скъпи наследници“ Иво Аръков разказа как с годините осмислил живота си и станал доста предвидим, научи HotArena.

Случката беше, когато снимах „Кецове“ на плажа край Карадере. Много ми беше яко там – чувствах се като абсолютно дете на природата – по цял ден ходех в пясък и кал. Една вечер обаче някой запали гората, а аз спях в палатката, дори не помирисах  какво става. Сънувах любимия си делфин от някогашното езеро в Белослав, когато Иван, синът на Теди Москов и Мая Новоселска, нахлу, за да ме спасява от огъня. Реших, че сънят ми продължава и морето е заляло брега. Просто не бях на себе си в момента, добре че беше той да ме измъкне, със сигурност иначе щеше да е страшно“, сподели Аръков, цитира „България Днес“.

Красавецът от малък е непредвидим и ужасно палав. „Ами сега не е така. На 12 години исках да работя, за да помагам на семейството си. Но… с момчетата от махалата крадяхме желязо и го продавахме. Носехме на пазара и орехи“, смее се актьорът, който в момента се подготвя за новия сериал „Слънчев бряг“ по Би Ти Ви от другата година.

Аръков се възползва от трибуната, за да каже, че няма отношения с Мария Илиева, Мика не му се е обаждала, а с Мариус не са толкова близки. Не е и с обратни наклонности. Оправил си е зъбите и няма проблем с приемането на себе си.

Източник: hotarena.net