Живея с доста левове на месец, по-голямата част ги давам

...
Живея с доста левове на месец, по-голямата част ги давам
Коментари Харесай

Марешки харчел по 2-3-5 000 лева на месец, но давал повечето за благотворителност

Живея с много левове на месец, по-голямата част ги давам за щедрост. Между 2-3-5 000 лв. на месец, зависи дали пътувам – повярвайте ми, една шопска салата дневно ми стига . Това сподели водачът на " Воля " и претендент за евродепутат Веселин Марешки.
Много е значимо да бъде разкрито дали и какви офшорни сметки имат политиците. Аз нямам вложен лев отвън България, до неотдавна и отвън обичаната ми Варна, сподели Марешки, който вижда като едно от най-лошите неща за България това, че " откраднатото се изнася на открито и влага в чужбина ". Той добави, че се надява този път да не се разминат нещата и единствено " кокошкарите " да бъдат наказвани.
" Когато си пробвал някого, видял си, че е несръчен, не му давай повече късмет ", безапелационен е водачът на " Воля ". Той отбрани участието ни в Европейски Съюз, само че не означавало, че не би трябвало да си партнираме с Евразийския съюз. И добави, че на следващия ден, 18 май, " Воля " ще е " на величествен протест " в Милано, където ще вземат участие Матео Салвини и Мари Льо Пен.
Същевременно Марешки отхвърли, че поддържа държавното управление: " Никога не бихме подкрепили държавно управление, което не работи за ползите на българския народ ", като посочи, че това го казвали троловете на Българска социалистическа партия. Но сподели и, че някои неща като завършването на Автомагистрала " Хемус " няма по какъв начин да не бъдат подкрепяни.
Блиц въпроси
Европа за всички нас би трябвало да е люлка на християнската цивилизация – по този начин Марешки отговори на въпроса какво е Европа за него.
Що се отнася до обичания му жив български политик, водачът на „ Воля ” уточни всичките си сътрудници и въпреки всичко най-после се спря Андон Дончев. Понякога съм малко доверчив и доста добър, когато не би трябвало, добави Марешки. За най-хубав собствен другар той уточни брачната половинка си.
Миналото лято почивах във Варна. Гордея се с всички работливи български жители, срамя се от всички български политици, които карат българите да живеят оскъдно, продължи Марешки. И сподели, че съгласно него минималната работна заплата би трябвало да е 1200 – 1500 лв. все още. Бях доста смутен за последно след президентските избори, тъй като убиха вярата на хората, добави той. На въпрос дали има човек отвън неговата листа, който да смята, че е първокласен, Марешки не видя подобен и съобщи, че имало единствено политически измамници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР