Живей до 100 години - често можем да чуем такива

...
Живей до 100 години - често можем да чуем такива
Коментари Харесай

Знаменити жени, живели над 100 години

Живей до 100 години - постоянно можем да чуем такива поздрави за рождения си ден. В същото време множеството хора не имат вяра, че това благопожелание в действителност ще се сбъдне, написа БГНЕС.

Кои известни персони са го сбъднали?


Оливия де Хавилланд, на 104 години

Съвсем неотдавна, през юли, прелестната актриса умря. Тя беше известна с ролята си в „ Отнесени от вятъра “. Впрочем тя надживя всичките си родственици. Дори на своята честна възраст тя изглеждаше ужасно до гибелта си. Тя беше част от журито на филмовия фестивал в Кан. През 2017г. актрисата се снабди с почетна рицарска купа, присъдена й от самата кралица на Англия.Според нея, повода да живеете толкоз дълго е нейният позитивизъм. Според спомените на другари до последния ден тя се е изкачвала красиво по стълбите.



Сузи Делер, 103 години

Френската певица и актриса умря този март. Тя навърши 103 години и не знаеше какво е пластична хирургия, само че изглеждаше ужасно с помощта на вътрешната си кондиция. Освен това естествената й харизма й оказа помощ да живее посредством обичаната си работа, да се отдаде напълно на нея. Делер остава щастлива до последния си момент и приключи житейското си пътешестване в старешки дом във Франция, продължавайки да получава писма от почитатели. Тя сподели: "Нямам непотребна минута за себе си! " Очевидно това беше тайната на нейната младост.



Зоя Булгакова, 103 години

Тя е родена и умря в Новосибирск. Между другото, името й е включено в почетната Златна книга за просвета на Новосибирска област. Именно тя даде на публиката от руската ера герои като Червената шапчица, Снежанка, Пепеляшка и Герда. Тя получава званието „ Заслужил актьор на РСФСР “ още през 1945 година. Зоя Фьодоровна остана лоялна на Новосибирския юношески спектакъл, макар многочислените оферти да работи в Москва.



Даяна Сера Кери, 102 години

За страдание, през февруари 2020 година най-голямата актриса от една отминала ера напусна света. За първи път влиза в „ кухнята” на филмовото изкуство на тригодишна възраст. Всъщност същинското й име е Пеги-Джийн Монтгомъри. Според нея тайната на дълголетието й се крие в оптимизма. Започва кариерата си в нямото кино, а през 1938г. стартира да работи в радиото./
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР