Живеейки в света на информацията, която обаче често създава условия

...
Живеейки в света на информацията, която обаче често създава условия
Коментари Харесай

Вирусът на паниката - прекият път към заличаването на свободата

Живеейки в света на информацията, която обаче постоянно основава условия за основаване на суматоха. Такава е и обстановката с новия ковид.
По този мотив журналистката Миролюба Бенатова обърна внимание на заплахите, до които може да докара основаването на суматоха.
" Доброволният отвод да ходите с открити лица, да работите и да пътувате, е най-прекият път към края на демокрацията и заличаването на постигнатата независимост.
Страхът побеждава. Болестта е маска на расизма. И на всичкото неприемане на другите. (отдръпваме се от хората с азиатска визия, които срещаме в градския превоз. Случило се е. Разказано ми е.)
Алиби за липса на състрадание и необятна врата за всевъзможни безобразия (журналистка е свалена от самолета с делегация за Гърция, тъй като кашляла).
Психиатричното поделение във ВМА се преформатира в поделение за вируса. А психологично болните къде отиват?! Изчезват, излекувани са?! Никой не пита и на никого не му пука за тях.
Заразени сме. Кога ще спрем да се събираме в спектакъл, кино, клуб. Кога ще спрем напълно да протестираме по площадите?! Защото може някой да се изкашля погрешно. А властта ще го разгласи за терорист и опасност за националната сигурност.
Карантината е подготовка за възбрана за събирания и всеобщи мероприятия. Естествено, от грижа. И за наше положително.

*преди да се запасите с фасул и алкохол за безконечни времена, време е да започнете да си миете ръцете и да проветрявате. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР