Живеем във време, в което възрастта няма почти никакво значение

...
Живеем във време, в което възрастта няма почти никакво значение
Коментари Харесай

Под завивките с по-млад мъж

Живеем във време, в което възрастта няма съвсем никакво значение когато става въпрос за привличане, секс и обич. Все отново обаче са налице някои предубеждения когато става въпрос за връзка сред млад мъж и какичка. Какви опасности крие подобен тип свалка и какви са изгодите от нея?

Връзката с по-млад мъж автоматизирано ще те подмлади и теб. Той е по-енергичен,  любвеобилен, прочувствен, примитивен и сигурно тръпката сред вас ще е на равнище.

Гарантирано обаче младокът ще е по-незрял от теб, което ще стартира да те нервира в един миг. Колкото и прохлада да вкарва във връзката ви, детските му лиготии, фактът, че живее с майка си, поривът да те спъне на улицата и да се смее от сърце на неловката обстановка...дали не си малко огромна за това?

Сексът най-вероятно ще е по-разчупен и по-смел. Възрастните мъже са улегнали, те не държат чак толкоз доста на опитите в леглото, тъй като се познават добре и знаят тъкмо какво желаят от секса. Младежът пък е податлив да опитва, да предлага нови пози, разнообразни места, откачени хрумвания и каквото друго се сетиш...и не се сетиш.

Може да се окаже обаче че младежът е некомпетентен. По-младият ухажор е по-склонен да е недодялан, бърз, нерешителен или прекомерно самоуверен...изобщо „ качества “, които могат да се окажат неприятни в леглото.

Връзката с по-млад мъж е нож с две остриета – от една страна ще те подмлади, тъй като ще правиш неща, които от няколко години не си правила. От друга страна обаче най-вероятно ще пристигна моментът, в който ще се почувстваш стара, тъй като всичко, което него го вълнува, за теб е прекомерно детско.

Аферата с младок е подобаваща, в случай че искаш нещо неангажиращо. Имай поради обаче, че по-младият мъж доста мъчно ще е подготвен да се обвърже.

И въпреки всичко, любовната случка с по-млад мъж е нещо, което си коства да опиташ и то единствено, с цел да знаеш, че ти се е случило ;)

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР