Живеем в XXI век, нали? В наше време специалистите от

...
Живеем в XXI век, нали? В наше време специалистите от
Коментари Харесай

10 прости проблема, чиито решения все още на са намерени

 ортодонт

Живеем в XXI век, нали? В наше време експертите от всички сфери се стараят да опростят живота ни във всичко. ЗА какви още приложения и услуги може да мечтае потребителската ни душа? Изглежда, че всичките ни проблеми могат да се решат единствено с щракане на пръсти. Но не е по този начин. Да, животът ни е станал по-лек, спор няма. Но в това време всеки ден пораждат нови затруднения, до решенията на които техническият напредък към момента не е стигнал. А има и проблеми, които техническият напредък сякаш пренебрегва. Като тези:

1. Прахосмукачките към момента работят доста шумно. И също както преди работят върху нервите на тези, които не чистят.

2. Лечението на кариес. Въпреки големия напредък в разнообразни области на медицината, дупките в зъбите към момента се лекуват по старешки метод – изпилват се и и се пълнят с непозната субстанция.

3. Батериите на модерните джаджи би трябвало непрекъснато да се зареждат – батериите се развиват доста по-бавно от самите джаджи.

4. Светофарите светят алено даже когато на пътя няма коли.

5. Ресторантите както преди не разгласяват менюта на своите уеб сайтове.

6. Неотлепящите се етикети с цените.

7. Миризмата на чесъна. Въпреки всичките дъвки, освежители, пасти за зъби и вода за уста, единствено една скилидка чесън е способна да те дамгоса с клеймо „ селяндур “ за много часове.

8. Пакетите с чипс постоянно засядат в автоматите.

9. Факсовете. Защото в някои организации документите като преди би трябвало да се предават по този явно стар и неуместен способ за взаимозависимост.

10. В 21 век Национална агенция за приходите към момента борави с дискети за запазване на информация. Сериозно?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР