Живеем в свят, в който мобилните ни телефони са се

...
Живеем в свят, в който мобилните ни телефони са се
Коментари Харесай

„Обратно броене“ – Стиска ли ви да разберете кога точно ще умрете?

Живеем в свят, в който мобилните ни телефони са се трансформирали в жизненонеобходима част от всекидневието ни – приложения наблюдават графика, финансите, здравето и фитнес стратегиите ни, даже и любовния ни живот. А гибелта? Има приложение и за нея.

Бихте ли се осмелили да го инсталирате? Този въпрос е в основата на смразяващия кръвта трилър Обратно преброяване, в който младата здравна сестра Куин (Елизабет Лейл) смъква приложение на телефона си, за което се твърди, че може да предскаже точния миг на гибелта на човек, до секундата. Когато приложението разкрива на Куин, че ѝ остават единствено два дни живот, тя не приема нещата съществено – все едно да повярва на приложение, което дава обещание, че за два дни ще отслабне с 5 кг.



Но откакто открива неоспорими доказателства за действителни жертви на приложението, тя би трябвало да откри метод да се избави преди времето ѝ да изтече и да я застигне орис, по-жестока и от гибелта. Обратно преброяване е провокативен трилър в най-хубавите модерни обичаи на жанра, който се концентрира върху наболялата тематика за зависимостта ни от телефоните. Режисьор и сценарист на Обратно преброяване е Джъстин Дек. Продуценти са Зак Шилър (The Babysitter), Джон Рикард (Rampage: Унищожителите), Джон Морис (Instant Family). В функциите с изключение на Елизабет Лейл (Имало едно време, You) са Питър Фачинели (Здрач), Ан Уинтър, Талита Бейтман, Тичина Арнолд, П. Дж. Бърн, Джордън Калоуей, Том Сегура, Чарли МакДермът и други Разберете тъкмо какъв брой време ви остава с Обратно преброяване в кината от 25 октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР