Живеем в модерен и иновативен свят, в който ежедневно навлизат

...
Живеем в модерен и иновативен свят, в който ежедневно навлизат
Коментари Харесай

Управлявай уредите у дома или на път, през телефона или...

Живеем в съвременен и новаторски свят, в който всекидневно навлизат нови разработки за възстановяване качеството ни на живот. От няколко години към този момент с изключение на за умни градове се приказва и работи за умни домове.

Smart H ome концепциите внедряват новите цифрови технологии в домакинските електроуреди за автоматизация на семейството.

Smart устройства и уреди споделят между тях.

Всеки който има смарт телефон и си е обезпечил умни домашен уреди, може да ги ръководи отвред гратис. Това става с помощта на Home Connect App . Верига магазини Вето - уреди за вграждане Ви дава опция да се възползвате от най-новите технологии при домакинските електроуреди във Вашия дом.

Чрез безплатното приложение H ome Connect може доста елементарно да контролирате от всяко място (с достъп до интернет) Вашата печка, фурна, съдомиялна, аспиратор, даже и хладилника. Включвате и изключвате Вашите уреди, избирате стратегии, нагласяте таймер, преминавате към еco mode и други. В допълнение на това се радвате на редица услуги, като богата сбирка от предписания, информация за качествата и съхранението на хранителни артикули, препоръки за вярна грижа за прането и доста други.

Предлаганите от Вето Smart домашен уреди (марка Bosch и други), ще трансфорат дома Ви в съвременно и безвредно място на високо софтуерно ниво.

Home Connect ще понижи разноските Ви за електрическа енергия!

Освен това ще улесни контрола на домакинските Ви Smart уреди и ще увеличи сигурността им. Mодерно и екологично.

В магазините на Вето - уреди за вграждане може да получите безвъзмездни съвещания за опциите на Home Connect и за предлаганите Smart домашен уреди. Home Connect показване

„ Трябва постоянно да сме в крайник с новите технологии. Постоянно изследваме, иновираме и предлагаме нови и нови разработки и цифрови благоприятни условия. Нашите клиенти са съвременни и умни хора и ние постоянно се стремим да им предложим настоящи, високотехнологични, Smart решения (уреди) “ – споделиха от магазини Вето

Може да разгледате тук или в магазините ни на адрес:

Пловдив, жк. ”Тракия ”, бул. “Освобождение ” № 39, маг. 1,
телефон: 0889/ 151-013

Бургас, жк.Лазур, бл.153, против " Пантеона "
телефон: 0885/ 107-682

Варна, бул. Цар Освободител 263А, телефон: 052/ 562-436

Варна, ул. Битоля 6, телефон: 052 / 614-132

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР