Живеем в интересни времена, подобно на древното китайско проклятие. 2020

...
Живеем в интересни времена, подобно на древното китайско проклятие. 2020
Коментари Харесай

Когато оставиш бакиш от 2020 долара

Живеем в забавни времена, сходно на античното китайско проклинание. 2020 сигурно не е година, която бихме желали да си спомняме, само че някои хора ще имат и хубави мемоари от нея. Като сервитьорката Денис от сладкарница в Масачузетс.

Денис Андрюс работи във веригата заведения за хранене Marshland, един от които е в Плимут, Масачузетс. Точно там постоянно се храни артистът и артист Дони Уолбърг, брат на Марк и брачен партньор на Джени Макарти.

Денис е привикнала да го обслужва и постоянно знае авансово какво ще си поръча 51-годишният реализатор. Явно тъкмо затова с последната му сметка за 35 $ тя получава бакшиш от 2020 $.

Собственикът на ресторанта Марти Финч споделя пред People: " Той си взе нормалното - стекове с гриловани аспержи и яйца на очи. Когато си тръгваше, сподели на Денис: Сметката е подготвена, на масата е. "

Това не е първият път, в който Уолбърг оставя великодушен бакшиш. В първия ден на 2020 година той и брачната половинка му обядваха в ресторант в Сейнт Чарлз, Илинойс. На сметката си от 75 $ оставиха същият бакшиш - 2020 $, очевидно в чест на новата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР